Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Poengløse hjem fra Jordal

Enormt Hamaroppbud på Jordal Amfi, men ingen poeng med hjem til Hedmarken

Storhamarsvingen:
Med en gul og blå sving av tilreisende Storhamarfans ble det en heseblesende 1. periode som ble servert. Vålerenga kom best i gang og vi slet tidvis med å spille av presset i egen sone, men en het Trym Gran bakerst reddet flere sjanser. Men når vi er uheldige med et oppspill etter fem minutter, som blir brutt av Jørgen Karterud, kunne selv ikke Gran gjøre noe med avslutningen – og hjemmelaget gikk i ledelsen. Kampen jevnet seg ut og vi spiste oss gradvis inn i det. Periodens prestasjon stod Eskild Bakke Olsen for, på en spillevending runder han en svimmel VIF-spiller og setter pucken herlig opp i netttaket – til full jubel fra de tilreisende – en herlig scoring! VIF tok ledelsen mot slutten av perioden ved Mika Partanen i powerplay, og VIF ledet 2-1 etter 20 minutter. 

Ikke så intens 2. periode:
Etter en intensiv 1. periode var det nok to lag som hadde fått beskjed om å minimere feilene bakover i 2. periode. Men, vi utlignet tidlig, etter litt trykk i VIF-sonen så fant David Booth en åpen retur som han ekspederte i nettet og like langt; 2-2. Det ble en periode med flere dueller, færre defensive turn-overs og færre sjanser, selv om begge lag hadde noen feite tilbud. Man var dermed like langt etter 40 minutter. 

ANNONSE

Tapet kom

Storhamar kom aldri opp på høyt nok nivå i 3. periode til å ta med seg noen poeng hjem. Vålerenga tok ledelsen etter nok et mislykket Storhamarspill, som Andreas Martinsen plukket ned og plasserte pucken forbi Gran. Resten av perioden ble det mye kriging og dueller – og aldri de aller største sjansene. Vålerenga spilte oppofrende defensivt og hadde de nødvendige marginene på sin side når vi presset på mot slutten. 

Trenger seier for å være sikre: 

Nå trenger vi minst to poeng hjemme mot Frisk på tirsdag for å sikre oss seriesølvet – og i tillegg skal Ole Eskild Dahlstrøm hedres!

Her er det ingen grunn til å bli hjemme – billetter finner du i SIL-appen! 

Kampfakta:

Vålerenga – Storhamar 3-2  (2-1, 0-1, 1-0)
Jordal Amfi, 5259 tilsk.

1. periode:
1-0 (5.41) Jørgen Karterud (Uass.), 1-1 (12:00) Eskild Bakke Olsen (Andreas Hjelm), 2-1 (18:21) Mika Partanen (Mark Auk, Rasmus Ahlholm) PP, 

2. periode:
2-2 (22:38) David Booth (Sander Vold Engebråten, Hjelm)

3. periode:
3-2 (46:28) Andreas Martinsen (Uass.)

Skudd: 33-34 (15-13, 10-11, 8-10)
Dommere: Marcus Vinnerborg, Marcus Wannerstedt
Utv.: VIF 3 x 2 min., SIL 5 x 2 min

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.