Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Poengløse hjem fra Manglerud

Sjansessløseri offensivt kombinert med et effektivt MS sendte Storhamar hjem fra Oslo Øst uten poeng.

Jevn åpning
Klisjèen «det er alltid tøft å komme til garasjen på Manglerud» lå over isen i 1. periode. Spillet tok aldri helt ønsket form, og nord-sør-hockeyen til MS preget kampen. Vi skapte dog en god del store sjanser, blant annet traff tidligere MS-back Petter Birkheim Andersen stolpen. Unggutten Markus Stensrud fikk nok en gang sjansen mellom stolpene og reddet et tidlig MS-breakaway. Perioden inneholdt to scoringer, først tok Storhamar ledelsen på et puck som Lundell Noer la på mål, som gikk via Andreas Dahl og i mål, før Mats Henriksen utligna med noen få sekunder igjen av et MS-powerplay på en styring fra nært hold. 

 

ANNONSE

Rotete midtperiode
Med et par skranglete midtperioder friskt i minne så gikk man ut med håp om at Storhamargutta skulle levere en solid midtperiode, men sagaen om de skrale midtperiodene fikk et nytt kapittel i kveld. Det ble en pasning for mye ellers endte det med at pucken lå og danset rundt Gillam med null tellende resultat. Når man i tillegg klarte å havne i undertall med to mann så utnyttet MS muligheten, Parker Bowles sendte pucken via en uheldig Storhamarback og i mål – og dermed ledet MS etter 40 minutter spill. 

Frustrerende 3. periode

Når MS scorte rett etter at vi hadde blitt fulltallige etter et undertall, og satt nok en puck i overtall minutter senere stod det plutselig 4-1 på tavla og motbakken var bratt. MS imponerte med effektivt overtallsspill, og vi fant aldri nøkkelen til å løse undertallsspillet. Vi ga det et forsøk og ble hakket mer desperate, men bortsett fra en redusering fra Anton Karlsson kom vi aldri nærmere enn noe som føles med en uttallig rekke bom på «ferdigjubla» sjanser, og MS behold alle tre poengene. 

Nå står Vålerenga på Jordal for tur, da trengs det en helt annen effektivitet forover på banen, pluss noen treninger på undertallsspill for å få med tre poeng hjem, 

Kampfakta:

Manglerud Star – Storhamar 4-2 (1-1, 1-0, 2-1)
Manglerudhallen, 341 tilsk.

1. periode:
0-1 (13:56) Andreas Dahl (Jacob Lundell Noer, Adrian Saxrud Danielsen), 1-1 (16:22) Mats Henriksen (Joachim Hermansen) PP

2. periode:
2-1 (35.22) Parker Bowles (Darian Craighead) PP2

3. periode:
3-1 (40.35) Bowles (Craighead), 4-1 (44:39) Joakim Hermansen (Craighead, Bowles) PP, 4-2 (46:21) Anton Karlsson

Skudd: 25-25
Dommere: Espen Olsvik og Christian Bo Persson
Utv.: MS 6 x 2 min, SIL 9 x 2 min

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.