Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Praktisk info før seriestart

Les denne før du drar i hallen søndag!

Som alltid er det litt endringer, nyheter og oppfriskninger som er greit å få med seg før man legger turen til CC Amfi for en ny sesong. Her er noen punkter som vil gjøre opplevelsen enda bedre!

Inngang

Som mange sikkert allerede har merket seg på treningskampene leser vi inn billettene med QR-kode denne sesongen. Vi har bygd om litt inngangspartiet med flere og litt smalere båser slik at det skal gå fortere å få folk inn. Vi ber alle som har moderasjonsbevis om å holde disse klare så inngangen går raskt!

ANNONSE

Rabatt for OBOS-medlemmer

Er du medlem i OBOS kan du komme inn litt billigere på kamp! Klubben har forhandlet fram en avtale hvor dere får rabatterte billetter på felt K. Disse ligger i appen, og medlemskort må vises i billettsjekken!

Parkering

Grusplassen bak hallen er åpen med samme antall plasser som vanlig. Husk å betale parkeringen i Vipps (30 kroner)! På grunn av vegarbeid er Knut Alvssons gate stengt mellom rundkjøringa ved Maxi og innkjøringa til parkeringa. Du må derfor kjøre om krysset ved Wang-bygningen og inn den vegen.

Det er også mulig å benytte parkeringen på Maxi, men det oppfordres til å holde seg ute ved kantene. For å komme til hallen kan du gå gjennom Reinert Svendsens gate.

Ellers oppfordrer vi alle som har muligheten til å ta bussen til og fra kamp!

Kiosker

I år er det opprettet en ny kiosk ved hovedinngangen hvor de med sesongkort privat kan hente ut en kaffe eller brus hver kamp. Dette gjelder alle sesongkort som er kjøpt av private, altså voksen, honnør, student og barn. Obs! Gjelder ikke fribilletter og ledsager!

Storhamar Hockey har inngått samarbeid med Pizzanini om salg av pizzastykker i kiosk 3 og 5. Vi er i gang med å teste utvidet sortiment og spennende nyheter kommer fortløpende.

De to nevnte kioskene 3 og 5 er også de to eneste hvor du kan betale med kontanter. Resten av kioskene er kontantfrie!

Vi oppfordrer, som vanlig, folk til å rydde etter seg før de går hjem og kaster søpla der den hører hjemme!

SIL-shop

Vi anbefaler en tur innom shoppen vår i vrimlearealet under hovedtribuna. Her har det allerede k0mmet en rekke spennende nyheter og dessuten er det også noen gode tilbud!

Lotteri

Kamplotteriet er en institusjon som stadig fornyer seg! I år er hovedpremien en safari for to i Zimbabwe verdt 120 000! Premien er gitt av Travel Bakery og trekkes på siste seriekamp! Gullsmed Børke er med på laget også i år og her kan du være med i trekningen av en gullring med diamant verdt 30 000. Også den trekkes på siste hjemmekamp i serien!

Loddselgerne treffer du i inngangene!

Arrangement

Som vanlig legger vi stor vekt på arrangementet rundt kampen. Søndag vil hovedfokus være på å presentere laget og på torsdag vil du få se den svært kule introen vi har laget!

Har du lyst til å gjøre noe litt ekstra ut av en kamp? Da kan du leie Samholds-losjen. Se egen knapp i menyen!

Da skulle alt være klart for ny sesong, vel møtt!!

Er dette deg?

Hva er vi ute etter?

Vi er ute etter flere personer som ønsker å bidra innen medieproduskjon hovedsaklig i forbindelse med kamp, men også noe utenom. 

Du må være tilgjengelig til å stille på de fleste hjemmekamper, som regel en time før kamp.

Kanskje du har erfaring fra Youtube, Photoshop, Sosiale medier eller drevet litt med kamera og film. 

Gjelder noe av dette deg?

  • Du kan litt om hockey eller medieproduksjon
  • Utadvendt og nysgjerrig 
  • Liker å jobbe i team og finne gode løsninger
  • Har erfaring med sosiale medier

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Patrick Thorsen Foto: Lars Martin Bøe

Spille sluttspill

Selv om Patrick går løs på sin fjerde sesong tilbake i SIL har han bare fått spille ett sluttspill. Det var i 2019 og da ble han i tillegg skadet. I 2018 dro han til Russland igjen, mens de to siste har blitt tatt av pandemien. Å få med seg et skikkelig sluttspill er nok også en motivasjon i seg sjøl.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.