Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

RESIGNERING: PATRICK THORESEN

Kapteinen, lagets viktigste spiller og ligaens ener etter han kom tilbake fra en lang karriere i det ypperste selskap i verdenshockeyen har signert for en ny sesong i gult og blått!
Share on facebook
Share on twitter

Signeringen alle med Storhamar-hjerte har ventet på er altså i boks: Patrick Thoresen har satt navnet sitt på en ny ettårs-kontrakt med klubben.

Sjef på isen Foto: Fredrik Hagen

Eneren

Siden han kom hjem har Patrick vært eneren i laget. Han har vært poengkonge internt i samtlige tre hele sesonger han har spilt og i tillegg vært i toppen nasjonalt.

En enorm karriere

Det er ikke noe å si på CV-en til Patrick heller. Med spill i NHL (Edmonton og Philadelphia), KHL (UFA og St. Petersburg – hvor det ble to titler), Djurgården, Lugano og Salzburg for å ha nevnt noe. Han har vært en klippe på landslaget en årrekke og ble tatt ut på all star team i 2012.

Med denne enorme erfaringen er han ikke bare viktig i form av sine egne prestasjoner, men også et forbilde og en læremester for de yngre spillerne som er på vei opp og fram i karrieren.

Patrick Thoresen mot VIF Foto: Fredrik Hagen

Avslutter i SIL

Debuten på a-laget fikk han allerede som 15-åring, men før han ble myndig hadde han allerede forlatt landet. Gjennom gode og onde dager var han imidlertid klar på at han skulle avslutte karrieren i Storhamar. 37 år gammel, altså 22 år etter debuten, er han fremdeles tent og sulten.

Var i tenkeboksen

Patrick har ved flere anledninger påpekt at det går på motivasjonen hvor lenge han holder på. Ikke til å spille kamper, det er det morsomste han vet, men å gjøre jobben på sommeren nok et år og sette seg nye mål å strekke seg etter. Han var klar på at han trengte litt pause etter forrige sesongs brå avslutning og nå har han kommet i mål.

Et mål for Patrick denne sesongen er OL-kvalifiseringen på hjemmebane i august. Han sto over VM i vår, men gikk langt i å antyde at han skulle komme sterkt tilbake til den turneringen. Nå er altså det formelle på plass slik at både Norge og Storhamar kan nyte godt av hans tjenester også neste sesong.

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter ) Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.
Patrick Thorsen Foto: Lars Martin Bøe

Spille sluttspill

Selv om Patrick går løs på sin fjerde sesong tilbake i SIL har han bare fått spille ett sluttspill. Det var i 2019 og da ble han i tillegg skadet. I 2018 dro han til Russland igjen, mens de to siste har blitt tatt av pandemien. Å få med seg et skikkelig sluttspill er nok også en motivasjon i seg sjøl.

Patrick gleder seg til dette dette: Foto: Fredrik Hagen

Publikum

Etter en sesong uten publikum på tribunene er det også motivasjon i å få spille for fullt hus i CC Amfi igjen. Patrick har tidligere påpekt at det å spille for fulle tribuner er noe som motiverer han ekstra. Vi tipper Storhamarfamilien er på linje med kapteinen sin her om å glede seg til det!

Troppen så langt:

Keeper: Viktor Kokman 2 år

Backer: Sander Vold Engebråten 1 år, Sondre Bjerke 2 år, Erik De La Rose 1 år, Markus Aas-Eng Mikkelsen 1 år, Mads Larsen Mostue 1 år, Andreas Øksnes 1 år

Løpere: Simen André Edvardsen 1 år Andreas Dahl 2 år Patrick Elvseen 1 år Martin Rønnild 2 år Eirik Salsten 2 år Eskild Bakke Olsen 2 år Jacob Lundell Noer 2 år Robin Haglund 2 år, Mikael Zettergren 1 år, Rasmus Ahlholm 1 år, Patrick Thoresen 1 år

Avgang: Jonas Strand, Ole E. Andersen, Jonatan Hafsmoe, Christian Larriveé

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.