Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Så kom scoringene!

Etter to kamper hvor det har lugget litt løsnet det ordentlig for Storhamar denne tirsdagen. Grüner ble slått 8-1 og spesielt i første periode ble det mye jubel.

Pangstart er en underdrivelse

Med uttelling på tre av de fire første avslutningene ble begrepet pangstart i veikeste laget. Storhamar tok ut all frustrasjon over to tap på rad og lot Grüner få betale med renter. Anton Karlsson med en fin dragning etter å ha blitt spilt fri i midten, en heldig en fra Robin Haglund som gled over streka og en løs puck i målgården som ble dratt inn av Eirik Salsten, alt dette på kampens seks første minutter. Da fikk keeper Wik nok og gikk av.

ANNONSE

Erstatter Marshall fikk ikke stort bedre start da Andreas Hjelm banket inn nummer fire etter drøye åtte minutter. Gjestene tok timeout og da gikk det litt bedre for dem ei stund. Det spøkte imidlertid stygt ved noen anledninger og to minutter før pause banket Karlsson inn sitt andre. Fem mål på fjorten skudd ble fasit for de første tjue. Markus Stensrud var arbeidsledig med null skudd mot.

Roligere midtperiode

Det var nok de færreste som så for seg at galskapen skulle fortsette. Ikke at det manglet forsøk, Storhamar skjøt hele 21 skudd, men det ble litt mer fancy nå og ikke like direkte. Dessuten dro Marshall fram noen fine redninger, hvor en av de hører hjemme blant de bedre vi har sett i denne hallen. Eirik Salsten sørget likevel for 6-0 tidlig i perioden på en spesial-assist fra Patrick Thoresen.

Grüner fikk sitt første skudd på mål snaut halvveis. Det endte i retur og redusering. Et par minutter senere sørget Samuel Solem for nummer sju på en fin styring fra Andreas Øksnes. Det var mange som ville score etterhvert, men konsentrasjonen var ikke helt god nok.

Spilte av tredje

Med ny kamp på torsdag ble det ikke lagt igjen for mye krefter i den tredje perioden. Det skal nok sies at kvaliteten falt litt også. Likefullt ble det ett mål til og en del gode sjanser utenom. Æren av å sette mål nummer åtte gikk til Jacob Lundell Noer som ble fint satt opp av Peter Quenneville på en overgang og lett kunne åpne kontoen for sesongen.

Nå var det såpass stor forskjell på lagene at det kanskje ikke sa all verden om hvordan ståa var, men scoringer er alltid ålreit for sjøltilliten og gjennomføringen var i det store og hele bra. Torsdag venter Ringerike på bortebane.

Kampfakta:

Storhamar – Grüner 8-1 (5-0, 2-1, 1-0)
CC Amfi, 1223 tilsk.

1. periode:
1-0 (1.47) Anton Karlsson (Simen André Edvardsen, Eskild Bakke Olsen), 2-0 (2.36) Robin Haglund (Patrick Thoresen, Adrian Saxrud Danielsen), 3-0 (6.10) Eirik Salsten (Jacob Berglund, Thoresen), 4-0 (8.23) Andreas Hjelm (Jonas Djupvik Løvlie, Samuel Solem), 5-0 (17.54) Karlsson (Uass.)

2. periode:
6-0 (25.09) Salsten (Thoresen, Petter Birkheim Andersen), 6-1 (29.16) Karl Olovsson (Julius Kvandal, Lars-Erik Francke-Enersen), 7-1 (31.41) Solem (Andreas Øksnes, Djupvik)

3. periode:
8-1 (44.55) Jacob Lundell Noer (Peter Quenneville, Hjelm)

Skudd: 52-9 (14-0, 21-5, 17-4)
Tor Olav Johnsen og Erik Fredriksen
Utv.: SIL 1 x 2 min., Grü 3 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.