Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Så lenge det er kamper igjen..

..er det håp

Elvis er fremdeles i bygningen

Finalen har så langt vært en frustrerende opplevelse for Storhamar. Sjukdom og uflyt. Ting en får gjort noe med og ting en ikke får gjort noe med. Til sammen har det medført at man står med tre tap på tre kamper. All den tid det må vinnes fire for å avslutte en serie er det fremdeles muligheter. Elvis har ikke forlatt bygningen, han kan meget vel tenkes å komme ut og lire av seg noen ekstranummer om fansen virkelig insisterer.

Husk 2014!

0-3 i kamper er så skjevt ut som en kan komme og fremdeles være i live i en sluttspillserie. Det er svært sjelden man får så mye mer liv ut av det, men det har skjedd med Storhamar. For åtte år sida var laget på vei hodestups ut av semifinalen mot VIF etter 0-4, 1-4 og 1-6 i de tre første kampene. Ingenting stemte og alt så bare håpløst ut. Man tok samling i bånn og knep kamp fire på hjemmebane. Da ble det luft under vingene og to nye seire før den episke opphentingen tok slutt med et litt uheldig tap i kamp sju.

Norgesmester i publikum

Søndag blir det mætt fjøs igjen. For fjerde gang på sju sluttspillkamper i CC Amfi denne våren. De tre andre har heller ikke vært veldig langt unna. 33 621 billetter har blitt løst siden kvartfinalens start, det har gitt et snitt på enorme 5603 per kamp. Det ligger an til å bli det høyeste sluttspillsnittet i klubbens historie. Den gjeldende rekorden er fra 2018 med 5335. La oss feire oss sjøl med å laget et alvorlig kjør på tribunene også i morgen og kanskje legge grunnlaget for ei siste samling neste uke!

Ingenting å spare seg for

Nå er det nå eller aldri. Siste sjans for denne gang. Seier er det eneste som gjelder og det skal kjempes til siste trevl både på isen og tribuna for at sesongen ikke skal være slutt. I morgen kjører vi alle sammen!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.