Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Saksliste årsmøte i allianseidrettslaget

Saksliste for årsmøtet i Storhamar Allianseidrettslag

Se saksliste: 
Årsmøtesakliste 2023

 

Markus Stensrud debuterer

Møter Danmark og Østerrike

Turneringen går altså i Danmark som man også møter i første kamp 10. februar. Vinneren av den møter Østerrike 12. februar, mens taperen må på isen igjen allerede dagen etter.

Tradisjon

Storhamar har, i samarbeid med Norsk Tipping, en årrekke vært ute på besøk på lokale rinker og løkker hvor hockeyen dyrkes av mange entusiaster. Rendalen, Løten, Åsbygda, Ilseng og Heradsbygda har alle fått besøk av de gule og blå. Minner har blitt skapt og fantastiske arrangementer gjennomført. Nå har altså turen kommet til Elverum!

Forhistorie

Dette blir ikke første gang Storhamar og Elverum møtes  på isen. Elverum var i gang med hockeyen allerede på 60-tallet og Storhamars aller første offisielle kamp noen sinne gikk faktisk mot dem. Den gang endte de 14-3 til SIL på Storhamarbana. Får Elverum revansje her?

Program

Kampstart er klokka 13.00 og det spilles 1 x 20 minutter. Etterpå blir det muligheter til å møte spillerne og trenerne på isen og spille litt selv også. Vi oppfordrer alle til å ta med skøyter og kølle! Det vil selvsagt også bli muligheter for selfier og autografer.

For den som ikke er sikker på hvor Fylken eller Fylkesidrettsplassen, som den egentlig heter, så ligger den rett ved Sagtjernet. Tribuner vil bli satt opp, det er godt med plass til parkering og toaletter for den som måtte trenge det.

Arrangementet er helt gratis!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.