Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Salsten og Rønnild til VM

To Storhamar-gutter i årets VM-tropp

sil.no kan avsløre at to Storhamar-gutter er med til årets VM i Finland. Eirik Salsten og Martin Rønnild blir klubbens representanter i Finland

En rutinert og en debutant
Eirik Salsten går løs på sin tredje VM-turnering side debuten i 2018, han har også med seg en OL-turnering fra tidligere. For Martin Rønnild sin del blir det snakk om å ha oppnådd et mål i karrieren med debut i denne turneringen. I tillegg til de to trenes laget av påtroppende trener Petter Thoresen med avtroppende trener Anders Gjøse som en av sine assistenter. Jostein Smeby er med som materialforvalter.
Sju kamper i Tampere
Norge spiller i gruppe B i årets VM og skal spille i splitter nye Nokia Arena i Tampere. Der møter de vertsnasjonen Finland 13. mai, Storbritannia 15. mai, Latvia 16. mai, Østerrike 18. mai, Tsjekkia 21. mai, Sverige 22. mai og USA 24. mai. De fire beste lagene i hver gruppe går til kvarfinale, mens det som ender på 8. rykker ned.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Espeland klar!

Lagbygget fortsetter med ufortrøden styrke. Ny mann inn døra er Stefan Espeland!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.