Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Salsten og Rønnild til VM

To Storhamar-gutter i årets VM-tropp

sil.no kan avsløre at to Storhamar-gutter er med til årets VM i Finland. Eirik Salsten og Martin Rønnild blir klubbens representanter i Finland

En rutinert og en debutant
Eirik Salsten går løs på sin tredje VM-turnering side debuten i 2018, han har også med seg en OL-turnering fra tidligere. For Martin Rønnild sin del blir det snakk om å ha oppnådd et mål i karrieren med debut i denne turneringen. I tillegg til de to trenes laget av påtroppende trener Petter Thoresen med avtroppende trener Anders Gjøse som en av sine assistenter. Jostein Smeby er med som materialforvalter.
Sju kamper i Tampere
Norge spiller i gruppe B i årets VM og skal spille i splitter nye Nokia Arena i Tampere. Der møter de vertsnasjonen Finland 13. mai, Storbritannia 15. mai, Latvia 16. mai, Østerrike 18. mai, Tsjekkia 21. mai, Sverige 22. mai og USA 24. mai. De fire beste lagene i hver gruppe går til kvarfinale, mens det som ender på 8. rykker ned.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.