Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

SAMARBEIDSPARTNERE SIGNERER

Flere av Storhamars samarbeidspartnere har signert og blir med videre.
Share on facebook
Share on twitter

Den viktige jobben med å få på plass våre  samarbeidspartnere fortsetter. Vi har flere partnere som viderefører kontrakten.

Foto: GG
Foto: Collicare

Re-signerer

Gjermundshaug Gruppen er en samfunnsbevisst og innovativ aktør i anleggsbransjen som har avtalt nok et år med Storhamar Hockey. Gjermundshaug Gruppen  skaper solide og synlige verdier for samfunnet og private, så som veier, bruer, jernbane, vann- og avløpsanlegg. 

Logistikk

ColliCare Logistics AS på Rudshøgda har signert en ny avtale med Storhamar. ColliCare er en innovativ tilbyder av alle logistikktjenester innenfor sjøfrakt, veitransport, flyfrakt, togfrakt, tredjepartslogistikk, distribusjon, hjemlevering for netthandel og lagertjenester.

Jimmy Betong og Lars Løkken Østlie på jobb hos GL- Bygg Foto: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD (h-a.no)

GL-Bygg har lenge hatt et tett samarbeid med klubben og flere spillere jobber der. Håndverksbedriften viderefører avtalen.  Skal du bygge ny bolig, bygge på huset, sette opp garasje, gjøre om bad eller kjøkken? Bruk gjerne GL-Bygg 

Foto: Maxbo
Foto: Pizzanini

Maxbo Proff Innlandet leverer alt du trenger av byggevarer, verktøy og arbeidsklær til proffmarkedet. Maxbo Proff Byggeplasstjenester består av dedikerte fagspesialister innen verktøy, festemidler og HMS på byggeplassen. Storhamar Hockey takker for tilliten et år til.

 

Pizzanini Hamar har hatt gode løsninger i restauranten og på utlevering av mat og har kommet godt ut av den vanskelige tiden. Pixxanini Hamar fortsetter samarbeidet med Storhamar. Visste du at Pizzanini er en den samarbeidespartneren som har vært med lengst?  Bestill deg en pizza nå

Foto: S.H. Photography / Stian Bye Høgsveen.

Treningssenter

Når Storhamargutta ikke er på is trener de ofte på Espern. Espern er Hamars ledende treningssenter med over 4000 medlemmer – fordelt på Espern Aktivitetspark og Espern Express.

Espern tilbyr Hamars bredeste og mest varierte treningstilbud innenfor styrke og kondisjon, utført individuelt eller i gruppe.

Foto: CoreCom

Advokatfirmaet Magli re-signerer

Advokatfirmaet Mageli er et fullservice advokatfirma med kontorer i Hamar, Lillestrøm og Oslo. Våre 21 advokater har bakgrunn fra finansnæringen, offentlig forvaltning, domstolene, departementene og annen forretningsadvokatvirksomhet.

Foto: CoreCom

Hamar Rørleggerbedrift

Hamar Rørleggerbedrift AS har signert en ny sesong. Har du behov for arbeid i hjemmet, bedriften eller trenger deler ? besøk bedriften i Aslak Boltsgate 51, 2316 Hamar

Hamar Rørleggerbedrift utfører alle typer rørleggerarbeid i hus og hytter. Ta kontakt.

NTNU

NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Gjøvik og Ålesund.

NTNU har teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Klikk hjem

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.