Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

MARKEDSARBEID ER OGSÅ LAGBYGGING

Storhamars samarbeidspartnere er viktige for bygging av laget. Les mer om hvem som bidrar.
Share on facebook
Share on twitter
Til venstre Vetle Edvardsen Måsø, til høyre Kjetil Østerhagen. Foto: SIL

Bekken & Strøm AS

BEKKEN & STRØM AS er en ledende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. De er med videre og har signert ny kontrakt med klubben. 

 

Selskapet har egen produksjon av arbeidsklær og har lang erfaring fra bransjen.

Foto: SIL

Bertel O. Steen

Vi kjører videre sammen med Bertel O. Steen

Bertel O. Steen med Anders Hage i spissen, er med oss videre neste sesong. BOS forhandler personbiler fra Mercedes-Benz, Peugeot og Kia. Det er utarbeidet en rammeavtale med Storhamar som vil gi deg fordelaktige priser, så vi anbefaler på det varmeste å ta seg en tur innom Gjerlundveien 3 på  Furnes for en hyggelig bilprat.

Når sesongen er i gang, er det også mulig å møtes i Bertel O. Steen losjen i CC Amfi, hvor bilpraten kan utvides med gode hockey betraktninger.

Anders lover en hyggelig overraskelse til alle våre samarbeidspartnere i løpet av sesongen, noe vi vil komme tilbake til på neste B2B møte.

Vil er veldig glade for at BOS velger å være med Storhamar videre, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid

Foto: SIL

JB Blomster

JB blomster har inngått videre samarbeid med Storhamar Elite. De er vår hovedleverandør vedrørende blomster. 

JB blomster holder til i 1 etasje på Storhamar senteret.  Vi er glade for at de er med oss videre.

Foto: SIL

Hai

Hai har vært med i mange år, og blir med videre. Hai er en av våre samarbeidspartnere som bidrar til å legge til rette for vårt A-lag skal få en sunn og godt måltid i forbindelse med deres treningshverdag.

Hais nysatsing tar ham til fjells. Hai på Graaten er plassen hvor fjellfolket kan nyte god mat i flotte omgivelser.

Foto: CoreCom

GBD

Grønvolds Bildemontering både forlenger avtalen og går inn som fadder for Jacob Lundell Noer. Storhamar jobber riktig nå med satsing på U18 og U21 og vi gleder oss til fortsettelsen forteller, Tom Grønvold, her avbildet med Jacob Lundell Noer og hans dvergpuddel, Bjarne.

Jacob Lundell Noer og Bjarne med bil fra Bilkompaniet

Bilkompaniet

Bilkompaniet  forlenger avtalen med Storhamar Hockey. – Vi er glade for at vår trofaste samarbeidspartner blir å finne i utvisningsboksen videre, sier Sigve Ødegård fra markedsavdelingen.

 

BILKOMPANIET AS er din lokale SUBARU og SsangYong forhandler i området rundt Hamar, Elverum, Trysil og Åmot området.

Ottestad Bilsenter

Ottestad bilsenter som og har vært med i mange år, holder til hyggelige lokaler på Ottestad. De driver et bilverksted som tar i mot alle typer biler. Velkommen til hyggelig service.

– Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil – og din lommebok.

 


 

Gullsmed Børke

Gullsmed Børke er med videre. De holder til i Strandgata, der man kan få kjøpt alt av smykker, dåpsgaver, konfirmasjoner.

 

 


 

FDD Store

FDD store  er vi glade for er med oss videre. FDD Store har vært med Storhamar helt siden deres oppstart i 2015. FDD i samarbeid med Storhamar bistår med å selge supporterutstyr,  Ellers får du kjøpt Capser, og klær, i tillegg til å være med å lage dine egne logoer på det du ville ønske. I tillegg tar de på seg oppdrag med å trykke for firmaer, russ, o. l. Stikk innom Grønnegata 59 på Hamar for en hyggelig handel.

 


 

Butikkservice

En av våre mangeårige samarbeidspartner er med videre på laget. Og klare for å innta plassene i hallen igjen.

Butikkservice selger alt i fra betalingsterminaler, og kassasystemer, og holder til i Fredrik Monsens gate i Hamar.

 

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.