Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Sesongkortsalget er i gang!

I år kliner vi til og har trua på en nydelig sesong. Vær med oss hele vegen og skaff deg sesongkort med flere fordeler enn noen gang!

Som vel de fleste har fått med seg er vi i ferd med å bygge opp et meget spennende lag for sesongen 2023-24 og vi er ikke ferdige ennå! I vår var vi ekstremt nære å gå helt til topps og denne gangen går vi «all in» for å ta også det siste steget!

 

Hockey er best live!

Den beste måten å følge det hele er selvsagt i hallen, sammen med resten av Storhamarfamilien og da er sesongkort den absolutt beste løsningen. Du får din faste plass gjennom sesongen og trenger ikke å bli stresset når salget starter og ALLE skal dit, i tillegg sparer du penger i forhold til å kjøpe billett til fast pris hver gang. Dette er jo de tradisjonelle fordelene ved å inneha sesongkort, men i år får du mer!

Flere fordeler

Tradisjonelt gir sesongkortet inngang kun på seriekampene. I år slenger vi med treningskampene og kvartfinalene også! Det skulle bli minimum fire kamper du ellers hadde måttet betale fullpris for. I tillegg får du selvsagt forkjøpsrett på din plass i senere sluttspillrunder. Fordi vi setter ekstra mye pris på dere som kjøper sesongkort byr vi på litt ekstra også. På hver eneste hjemmekamp byr vi på en gratis kaffe eller brus til sesongkortinnehaverne. Du vil også være sikret plass på avslutningsfest etter sesongen sammen med a-laget. I tillegg har vi sammen med vår samarbeidspartner O’Leary’s fått til en avtale om rabatt på mat hos dem på kampdag!

Praktisk info

Hadde du sesongkort forrige sesong reserverer vi plassen din til og med 24. juli.

Vi anbefaler at du kjøper sesongkort via vår app, men om du trenger  bistand ta kontakt på billett@sil.no

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.