Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Dundret på igjen

Effektive Storhamar reiste seg etter en svak midtperiode og høvlet over Sparta på hjemmeis.

Solid åpning

Ikke helt uventet ble det en tett og jevn start på kampen. Sparta hadde et lite overtak i første delen, ikke minst takket være periodens eneste overtall. Storhamar hadde imidlertid de farligste mulighetene.

ANNONSE

Da klokka tippet ti minutter tok hjemmelaget mer og mer over og snart kom målet også. Adrian  Saxrud Danielsen ble satt fint opp av backmakker Bjerke og raket pucken opp i hjørnet. Det var nære på igjen like etter, mens Sparta fikk en gratissjanse da pucken ikke ble klarert ordentlig i motsatt ende. Det så ut til å gå til pause med 1-0 da Miles Gendron dukket opp og satte inn en løs puck. Goalgetter-Salsten hadde tatt på seg snippkjolen i anledningen og serverte på begge SILs scoringer i perioden.

Stensrud og stolpene

Om førsteperioden var sterk var midtperioden det motsatte. Kun hellet og en god Markus Stensrud i mål sørget for det. Sparta styrte perioden fra ende til annen, mens Storhamar ble unøyaktige og dro på seg unødvendige utvisninger.

Sparta traff stolpene to ganger før reduseringen til slutt kom litt over halvveis i perioden. Det så ut til å vekke de gule og blå litt, men de slet med å få noe rytme i det og ingen avslutninger på mål. Et sent overtall var en mulighet, men også der ble det rotet og Sparta sluppet på to farlige kontringer etter slurv.

Effektivitet

Patrick Thoresen har ventet litt på å åpne målkontoen denne sesongen. Etter snaue fem minutter gikk det hull på smultringen, uten at han hadde for mye med det å gjøre. Sparta-keeper Carr reddet greit, men endte med å rote pucken i eget mål. Storhamar hadde allerede vært på hugget ei stund og nå fikk de virkelig fart på skøytene igjen.

Eskild Bakke Olsen smekket inn nummer fire i overtall snaut halvveis i perioden før Jonas Djupvik Løvlie satte krona på verket med en frekkas noen minutter senere. Det ble en klar seier i en ellers ganske jevn forestilling og hvor ikke alt fungerte optimalt. Det er et styrketegn.

Kampfakta:

Storhamar – Sparta Sarpsborg 5-1 (2-0, 0-1, 3-0)
CC Amfi, 3072 tilsk.

1. periode:
1-0 (12.49) Adrian Saxrud Danielsen (Sondre Bjerke, Eirik Salsten), 2-0 (19.15) Miles Gendron (Salsten, Patrick Thoresen)

2. periode:
2-1 (32.20) Kristian Jacobsson (Emil Lundberg) PP

3. periode:
3-1 (44.31) Thoresen (Jacob Berglund, Salsten), 4-1 (48.30) Eskild Bakke Olsen (Jacob Lundell Noer, Andreas Hjelm) PP, 5-1 (53.02) Jonas Djupvik Løvlie (Samuel Solem, Petter Birkheim Andersen)

Skudd: 26-27 (12-7, 3-15, 11-5)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Robert Hallin
Utv.: SIL 3 x 2 min., Spa. 2 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.