Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Søker frivillige til medieproduksjon

Storhamar søker personer med medieerfaring til diverse roller tilknyttet nettsider, sosiale medier, produksjon av kamper og Storhamar Livestudio.

Det er mange roller som gjør at du får underholding og show på kampdag. Det samme gjelder nyheter på nettsider, intervju med spillere og trenere, og ikke minst Storhamar Livestudio som man kan se før kamp. Storhamar ønsker å gjøre alt dette bedre og henvender oss derfor til deg som føler du kunne ha noe å bidra med. 

Per Christian Balke og Anders Dahl Eriksen i studio

Innholdsproduksjon

Nettsiden du leser nå har fått ett løft og vi er ute etter folk som ønsker å skrive saker som berører klubben. Du må beherske Norsk godt og du vil ble en del av et større team som bidrar på dette feltet. Vi er også ute etter etter personer med erfaring innen filmproduksjon. Det kan være for å produsere innslag til Storhamar Livestudio eller fungere som utegående reporter i forbindelse med kampavvikling.  

ANNONSE

 

Storhamars produksjon av kamp og det som hører med av medieproduksjon er har vokst seg for stor til å håndteres av den beskjedne staben av frivillige innen media. Blir du med på dette vil du høste nyttig erfaring, du vil få opplæring i håndtering av vår systemer og du vil nyte godene av å slippe inn på kamper og ikke minst jobbe med en gjeng som har det veldig gøy på jobb.

– Anders Dahl Eriksen Digitale medier

 

Livestudio

Satsingen på Storhamar Livestudio fortsetter og her er det mange roller som skal fylles. Vi er ute etter 2-4 personer som ønsker å bidra med den tekniske gjennomføringen av sendingen. Det betyr at man sitter med datamaskinen og styrer hele sendingens innslag, som grafikk, supring og reklameinnslag. Man sitter da i team sammen med den som styrer kamera og lyd. Der meste av grafikk, plakater og animasjoner som brukes er delvis produsert på forhånd.

 

Les også: Storhamar søker programleder

 

Vi trenger også assistenter som ikke nødvendigvis trenger ha medie- eller teknisk erfaring. Det kan dreie seg om følge gjester inn og påse at de er klare og informerte. 

Storhamar Livestudio redaksjon

Redaksjonen er de som legger føringer for hva livesendingen skal inneholde. Det kan være å plalegge hvilke gjester man skal invitere og kontakte disse, eller plalegge innslag og tema for sendingen. Sendingene preges av faste segmenter så man jobber innenfor noenlunde faste rammer. Det er dermed ikke en spesielt tidkrevende oppgave. Her ønsker vi personer med god hockey-kunnskap og oversikt over hele ligaen både sportslig og på historisk plan. De fleste møter foregår på teams og delvis i forbindelse med kamp. 

Kampproduksjon

Det det smeller i hallen, musikken dundrer og lys og reklame blinker om hverandre. Grafikk, repriser av scoringer, innslag på kuben – alt dette styres av en kunnskapsrik gjeng med produsenter. «Kubegutta» er en betegnelse som brukes om de som står bak den delen av magien som ikke skjer på isen.

Produksjonen i hallen ledes av Joker Lyd Lys og Scene med et knippe frivillige. 

La nå ikke ordet «gutta-delen i ordet «Kubegutta» sette begrensinger for de jenter som skulle ønske å bidra. 

Er dette deg?

Hva er vi ute etter?

Vi er ute etter flere personer som ønsker å bidra innen medieproduskjon hovedsaklig i forbindelse med kamp, men også noe utenom. 

Du må være tilgjengelig til å stille på de fleste hjemmekamper, som regel en time før kamp.

Kanskje du har erfaring fra Youtube, Photoshop, Sosiale medier eller drevet litt med kamera og film. 

Gjelder noe av dette deg?

  • Du kan litt om hockey eller medieproduksjon
  • Utadvendt og nysgjerrig 
  • Liker å jobbe i team og finne gode løsninger
  • Har erfaring med sosiale medier

Fyll inn skjema og send søknad

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Patrick Thorsen Foto: Lars Martin Bøe

Spille sluttspill

Selv om Patrick går løs på sin fjerde sesong tilbake i SIL har han bare fått spille ett sluttspill. Det var i 2019 og da ble han i tillegg skadet. I 2018 dro han til Russland igjen, mens de to siste har blitt tatt av pandemien. Å få med seg et skikkelig sluttspill er nok også en motivasjon i seg sjøl.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.