Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Søker nye programledere

Storhamar livestudio hadde mye trafikk og god interesse forrige sesong og nå søker vi programleder.

Suksessen med studio skal videreføres og nå er vi ute etter programledere som skal løfte satsingen inn en ny sesong. I fjor ble sendingene midlertidig ledet av daglig leder Per Christian Balke, men klubben ønsker å finne én eller flere, i første omgang frivillige, personer som kan ta det videre.

Per Christian, Joakim Jensen og Bendik Havdal Eriksen fra HA i studio

Anker

– Vi er ikke nødvendigvis ute etter en hockey-guru, forklarer Per Christian Balke. Det er viktigere at du kan stille spørsmål til gjestene som stort sett består av trenere, hockey-kommentatorer og spillere.

ANNONSE

 

Det er et tett program man skal i gjennom på hver kamp. Det består av korte faste segmenter med forskjellige gjester. Segmentene er stort sett brutt opp av korte reklameinnslag som gir tid til bytte av gjester.

 

– Sammen med en redaksjon som setter opp programmet og gjestene, finner man ut av en spørsmålsrekke man skal servere i de forskjellige segmentene. Gjestene står for det meste av pratingen og så er det programleders jobb og holde tema og programmet som er satt opp. Det er også innslag som konkurranser til publikum. Vi er et team, legger Per Christian til, man løser utfordringene sammen. Vi valgte et format som skal er ganske løst og ledig. Man kan spørre tekniker om å få et klipp eller be om en pause. Det er hockey, det er lokalt og det skal være lave skuldre med god stemning.

Hvorfor startet vi med SIL-studio?

Storhamar Livestudio var i fjor et prøveprosjekt som skulle gå ut sesongen med spesielt trykk på sportslig innhold. Målet med studio var skape økt interesse for hockey og som en konsekvens at flere folk møter opp på kamp.

– Vi målte interessen for hockey gjennom uka, forteller Anders Dahl Eriksen som jobber med det digitale i Storhamar Hockey. Vi så at interessen er størst på kampdag, og med mange av de aktuelle gjestene allerede inne i hallen kom ideen med hockey-studio opp. Det finnes mange saker gjennom en normal uke i grunnserien og vi bestemte for å samle disse i en sending før kamp.

Klubben ønsker også å bygge mer kunnskap om hockey generelt og om de andre lagene spesielt.

– Interessen er stor for LIK, VIF og OIL, da dette er lag med historie i toppen og med personligheter folk kjenner til. Hvis vi blir bedre på å snakke om alle lagene og løfte frem spillere hos for eksempel Stjernen så vil disse kampene bli mer interessante for publikum, legger Eriksen til.

Er dette deg?

Hva er vi ute etter?

Vi er ute etter en eller to personer som kan ta rollen som programleder under Storhamars 26 hjemmekamper og sluttspillet. 

Du må være tilgjengelig til å stille på hjemmekamper, som regel en time før kamp.

Du kan legge opp ditt eget løp med spørsmål på bakgrunn av gjester og planlagte innslag i programmet. 

Du tar eierskap til sendingen sammen med teamet ditt.

  • Du kan litt om hockey
  • Utadvendt og nysgjerrig 
  • Liker å jobbe i team og finne gode løsninger
  • Språklig sterk muntlig
  • Tør å legge hodet på blokka
  • Proaktiv og engasjert

Fyll inn skjema og send søknad

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Patrick Thorsen Foto: Lars Martin Bøe

Spille sluttspill

Selv om Patrick går løs på sin fjerde sesong tilbake i SIL har han bare fått spille ett sluttspill. Det var i 2019 og da ble han i tillegg skadet. I 2018 dro han til Russland igjen, mens de to siste har blitt tatt av pandemien. Å få med seg et skikkelig sluttspill er nok også en motivasjon i seg sjøl.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.