Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Solid backforsterkning

Villiam Strøm er klar for Storhamar.

Villiam Strøm (32) er klar for Storhamar Hockey. Backen har signert en ettårskontrakt.

Villiam er en solid og erfaren spiller med styrken i det defensive. Han fikk sitt gjennombrudd på Lillehammer, hvor han var i to perioder, med et opphold i hjembyen Trondheim med Rosenborg mellom. Deretter har det blitt spill i Lørenskog, Stavanger og nå senest altså Vålerenga hvor han har vært siden 2018. Han har også spilt en håndfull landskamper og var med i VM i 2018.

ANNONSE

-Kjøper rollen sin

Sjur Rakstad-Larsen, i sportsutvalget, har følgende å si om den nye backen: – Villiam er en rutinert defensiv back som rydder godt rundt eget mål og vil hjelpe oss å vinne de viktige kampene der. Han kjøper rollen sin på isen og er en fin forsterkning for oss. Petter Thoresen ønsket seg en defensivt solid brikke og vi er glade for at Villiam velger gult og blått. 

Se statistikken hans her

Les mer i Hamar Arbeiderblad

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.