Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Solid borteseier!

Storhamar trives godt i Varner Arena denne sesongen. I kveld kom de litt skjevt ut, men vant etterhvert ganske så solid 5-2. (Foto: Fredrik Hagen)

Bra start, ingen uttelling

Storhamar gikk ut i hundre og presset hjemmelaget tilbake i åpningen. Det ble noen store sjanser av det, men utrolig nok ble det ikke uttelling på sjansene. Bursdagsbarnet Martin Rønnild var nærmest med et knallskudd fra langt hold som smalt i innsida av stolpen.

Så, litt ut av ingenting tok hjemmelaget ledelsen da Valkvæ Olsen smekket til  fra slottet og rett i mål. Det forandret kampbildet en hel del og resten av perioden var det hjemmelaget som styrte. Markus Stensrud måtte dra fram et par fine redninger for å bevare resultatet.

Snuoperasjon

Igjen gikk Storhamar offensivt ut og skapte sjanser fra start. Igjen skulle uttellingen utebli, men med en mann mer kom endelig åpningen. Peter Quenneville spilte fri Patrick Thoresen med en deilig pasning og 1-1 satt i åpent bur! Den gleden ble kortvarig, for igjen scoret Frisk og Valkvæ Olsen ut av ingenting. Et skudd som tok på kølla til Hjelm føk inn bak Stensrud halvannet minutt senere.

Igjen fikk Frisk tenning og hadde en periode med press og flere sjanser. Storhamar holdt unna og tok etterhvert over igjen. Dahlberg ble testet og til slutt fikk også de blågule litt flyt. Eirik Salsten bommet litt på avslutningen fra kort hold, men pucken snek seg inn. Nå var det Storhamar som skulle få det neste målet også. Et par minutter senere misset hjemmelaget stygt i en overgang og med ett var gjestene tre mot null! Litt klikk-klakk mellom de tre endte med åpent mål for Jacob Lundell Noer og 3-2! Hjemmelaget fikk sjansen i halvannet minutt fem mot tre mot slutten av perioden, men SIL sto meget godt og holdt unna!

Etterl0t ingen tvil

Frisk gikk hardt ut for å komme tilbake og fikk snart muligheten i et nytt fem mot tre spill. Det halvannet minuttet med to mann mer fikk de ikke utnyttet på noen konstruktiv måte og i stedet fikk Storhamar påfyll av energi. Den utnyttet det til å gjøre 4-2 på et skikkelig møkkamål! Patrick Elvsveens avslutning tok på en back og gikk i bue over Dahlberg og i mål!

Herfra og inn var det ikke snakk om saken og Storhamar kunne gjerne fått flere enn det ene målet til det bli. Det smalt i stolpen for tredje gang, blant annet. Patrick Thoresen la til rette for kroningen av verket da han takket for sist og satte opp Jacob Lundell Noer. Han fikk en enkel jobb med å fikse 5-2. Dermed var en ny, viktig trepoenger sanket og blikket kan rettes mot en tilsvarende kamp i Stjernehallen på torsdag!

Kampfakta:

Frisk Asker – Storhamar 2-5 (1-0, 1-3, 0-2)
Varner Arena,  1574 tilsk.

1. periode:
1-0 (12.37) Thomas Valkvæ Olsen (Anders Bastiansen, Bobby Macintyre)

2. periode:
1-1 (25.10) Patrick Thoresen (Peter Quenneville, Andreas Hjelm) PP, 2-1 (26.52) Valkvæ Olsen (Anton Holm, Alexander Bonsaksen), 2-2 (32.03) Eirik Salsten (Jacob Lundell Noer, Jakub Kindl), 2-3 (34.32) Lundell Noer (Elvsveen, Salsten)

3. periode:
2-4 (47.35) Elvsveen (Simen André Edvardsen, Petter Birkheim Andersen), 2-5 (53.35) Lundell Noer (Thoresen, Salsten)

Skudd: 22-28 (7-8, 10-9, 5-11)
Dommere: Per Gustav Solem og Marcus Vinnerborg
Utv.: FA 5 x 2 min, SIL 7 x 2 min

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

En nøkkelkamp

Torsdag er det duket for toppkamp mot Stavanger som vil ha føringer på mangt og mye i sesongavslutningen. Bamsekamp er det også!

Les mer
Nyheter

Storseier til slutt!

Etter to slappe perioder eksploderte Storhamar i tredje periode. 1-1 ble til 6-2 da det ble ble fart på skøyter og pasninger igjen. Eks-lillehamring Jacob Lundell Noer gikk i bresjen med tre mål!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.