Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Solid borteseier

Storhamar leverte en sterk bortekamp og avfeide Ringerike med 5-1. Førsterekka gikk i bresjen med fire av målene.

Banket på fra start

Det var ikke gått mange sekundene før Storhamar vasket fram en stor sjanse i Schjongshallen. Til å begynne med ville det seg ikke helt og ytterligere to store muligheter kom og gikk uten uttelling. Det bør forøvrig nevnes at hjemmelaget også hadde en meget god mulighet tildlig på.

ANNONSE

Etter drøye fem minutter var det ikke lenger snakk om saken. Storhamar kom på overgang, Solem fant Jonas Djupvik Løvlie og han kunne bare sette bladet til og gjøre 1-0. De gule og blå fikk sjansen i overtall halvveis, men fikk ikke hull på det. I ettertrykket kom imidlertid nummer to. De presset fram feil hos hjemmelaget og Jacob Berglund fikk en mulighet han ikke sa nei til. Brennhete Eirik Salsten utnyttet ytterligere defenivt rot hos hjemmelaget og kriget inn nummer tre fire minutter før pause. En helt grei start på torsdagen.

Ringerike slo tilbake

Hjemmelaget hadde skjerpet til i pausa, mens de gule og blå slet litt med å komme tilbake på nivået fra første. Det ble mer tid i egen sone og mer å gjøre for Markus Stensrud. Litt over halvveis i perioden ble det også redusering da Ryen fikk pisket en puck i krysset fra kort hold.

Ikke lenge etter fikk hjemmelaget overtall. Der var Patrick Thoresen ytterst nære å score da han prikket stolpen. I stedet for redusering ble det en ny utvisning. Storhamar sto godt unna i tre mot fem og tok tilbake initiativet på slutten av perioden. Jacob Lundell Noer fikk sjansen til å øke rett før pause da han fikk straffeslag, men han klarte ikke overliste keeper.

Avsluttet med stil

Ringerike var desperate, men Storhamar holdt de på en armlengdes avstand og hogg til når det bød seg muligheter til overganger. Den største sjansen kom da Robin Haglund ble spilt på blank, men mistet skjæret i det avgjørende øyeblikk.

Med åtte minutter igjen å spille var førsterekka på jobb nok en gang og Eirik Salsten på rett sted til rett tid. Denne gang var det på bakre stolpe, hvor en vantretur greit ble ekspedert og kampen så godt som avgjort. Ringerike fikk en siste sjanse med et overtall, men kastet bort det med en utvisning. Så fort det ble spill fem mot fem satte Jacob Berglund punktum med ei styring til 5-1. En solid og fin bortekamp fra de gule og blå som begynner å finne formen.

 

Kampfakta:

Ringerike Panthers – Storhamar 1-5 (0-3, 1-0, 0-2)
Schjongshallen, 1034 tilsk.

1. periode:
0-1 (5.38) Jonas Djupvik Løvlie (Samuel Solem, Adreian Saxrud Danielsen), 0-2 (12.35) Jacob Berglund (Saxrud Danielsen, Sander Vold Engebråten), 0-3 (15.29) Eirik Salsten (Berglund, Patrick Thoresen)

2. periode:
1-3 (32.29) Sole Marius Ryen (Marius Carho Hansen, Linus Rosdahl)

3. periode:
1-4 (52.04) Salsten (Sondre Bjerke, Thoresen), 1-5 (55.43) Berglund (Thoresen, Miles Gendron) PP

Skudd: 27-36 (7-16, 8-6, 11-14)
Petter Bjerkan Bakken og Mats Wiktrand
Utv.: RP 3 x 2 min., SIL 5 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.