Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Solid match

Peter Quenneville scoret tre mål i første kvartfinalekamp mot Manglerud Star.

Peter Quenneville har virkelig funnet scoringsformen. Det ble hattrick i første kvartfinalematch mot Manglerud Star.

-Solid match

– Gratulerer med seier, 3 mål og 2 assister i dag. Hvordan vil du oppsummere matchen?

ANNONSE

– Jeg synes vi gjør en solid match. Vi står på hele tiden, og gir aldri opp. Overtallsspillet fungerte også bra synes jeg.

– Du kom litt tregt i gang med poengfangsten i årets sesong. Hvordan klarte du å løse det?

– Jeg jobbet hardt, og jeg sluttet ikke å skyte. Jeg fikk veldig god støtte fra resten av laget i den perioden, og det var også veldig viktig.

– Hvordan vil du beskrive laget akkurat nå?

– Vi har veldig god bredde i laget vårt. Vi har 4 sterke rekker, og vi har fantastiske keepere. Jeg synes det ser veldig bra ut.

Hardtkjempende MS

Selv om Storhamar vant klart 6-0, hadde Quenneville positive ord om Manglerud Star også.

– De kjempet og jobbet veldig hardt synes jeg. Vi kan ikke ta lett på dem i det hele tatt, og søndagens kamp, på deres hjemmebane blir ikke noen lett match det heller.

– Som nevnt 3 scoringer, kan du fortelle litt om dem?

– De var kanskje litt like, jeg husker nesten ikke, smiler Quenneville.

– Den første så fikk jeg i hvert fall en fantastisk pasning fra Eskild Bakke Olsen. Han er en kjempegod spiller. Den tredje mener jeg var litt tilfeldig at jeg fikk pucken, men jeg prøvde bare å få den på mål.

– Til slutt vil jeg takke publikum. Som i hele sesongen, så ga de også i dag veldig god støtte til oss ute på isen, de er veldig viktig for oss, avslutter Peter Quenneville.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.