Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

EN VELFORTJENT SOMMERFERIE

Daglig leder oppsummerer før klubben tar en fortjent sommerferie.
Share on facebook
Share on twitter

Det har vært en utfordrende sesong, og som vi alle vet ble avsluttet før det var ferdigspilt. Klubben har forberedt seg godt med tanke på et slikt scenario og vi mener vi står godt rustet inn mot neste sesong. Sesongkortsalget er godt i gang, og vi merker at det er mange som nå gleder seg til at vi kan arrangere kamper igjen.

For selv om det nå er på det varmeste og solen skinner fra skyfri himmel, har man nå begynt å legge is i cc amfi. Det betyr at vi er klare for første istrening første uken i august. Vi vil komme tilbake med informasjon om dette og planlagte treningskamper.

Deretter braker det løs med pre season høydepunktet, første uken i september, med 4 lags turnering mot Lillehammer, Stavanger, og Vålerenga. Her går vi for full trøkk, masse moro og fartsfylt hockey.

I overkant av en uke senere, nærmere bestemt 11. september, braker det løs med første hjemmekamp mot Ringerike. det er et morsomt poeng at Ringerike i fjorårets sesong var vår samarbeidsklubb, og vi hadde sågar delte treninger med dem. Vi får håpe at trenerteamet ikke avslørte alt det taktiske.

Vi vil med dette ønske dere alle en riktig god sommer og ønske dere hjertelig velkommen når det braker løs, allerede fra første uken i august.

– Per Christian Balke

Troppen så langt:

Keeper: Viktor Kokman 2 år

Backer: Sander Vold Engebråten 1 år, Sondre Bjerke 2 år, Erik De La Rose 1 år, Markus Aas-Eng Mikkelsen 1 år, Mads Larsen Mostue 1 år, Andreas Øksnes 1 år

Løpere: Simen André Edvardsen 1 år Andreas Dahl 2 år Patrick Elvseen 1 år Martin Rønnild 2 år Eirik Salsten 2 år Eskil Bakke Olsen 2 år Jacob Lundell Noer 2 år Robin Haglund 2 år, Mikael Zettergren 1 år, Rasmus Ahlholm 1 år

Avgang: Jonas Strand, Ole E. Andersen, Jonatan Hafsmoe, Christian Larriveé

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Stisykkel-eldorado i Trysil 

Trysil har blitt en fantastisk sykkel-destinasjon. Med utallige muligheter av naturlige stier og løyper finnes det noe for alle og enhver, både voksne og barn. Om en aktiv sykkelsommer er målet i år er Trysil det perfekte stoppested.

Les mer

Alle nyheter

Klikk hjem

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.