Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

SpareBank 1 Østlandet forlenger avtale

Hovedsponsor og alltid trofaste Sparebank1 Østlandet fortsetter sin støtte til Storhamar Hockey Elite
Share on facebook
Share on twitter

Det blir vanskelig å gjennomføre hockeysesongen uten våre solide samarbeidspartnere, og få bidrar mer enn Sparebank1 Østlandet. Avtalen omfatter også Eiendomsmegler1, Sparebank1 Finans Østlandet og TheVIT

– Vi har vært med i mange år og kommer til å være her i mange år, forteller Espen Wold, som er fagkonsulent spons i Sparebank1 Østlandet. Hockeyen på innlandet står veldig sterkt. Vi liker å møte kundene våre og bidra der de er legger han til. 

Espen Wold sammen med Sigve Ødegård Foto: CoreCom

Hovedsponsor

Man kan ikke unngå å se at Sparebank1 I Østlandet har en sentral rolle i klubben om man gjester hallen eller ser på bilder av draktene gutta spiller i. 

Det mange ikke vet er akkurat hvor viktig samarbeidspartnerne  med Sparebank1 i spissen er for hockeyen. 

– Sparebanken 1 er vår viktigste samarbeidspartner som har har vært med i mange år og er helt avgjørende for klubbens satsing. Vi setter veldig stor pris på samarbeidet, forteller Sigve Ødegård fra markedsavdelingen I Storhamar Hockey elite.

Foto: Hamar Arbeiderblad

Ny sesong

Vi takker Sparebank1 for tilliten i den kommende sesongen og i likhet med dem gleder vi oss til sesongen som kommer. 

– Vi skal utvide tilbudet til våre sponsorer i sesongen som kommer, spesielt med en kraftig satsing på digitale flater som nettsider, nyhetsbrev og kampstudio, sier Kim Skogheim fra Storhamar hockey elite.

Eirik Salsten Foto: Fredrik Hagen

Vi bygger laget

Lagbygget går sin gang og vi nærmer oss en komplett tropp. Noen viktige brikker skal inn i troppen og jeg har tro på at vi skal stille tydelig styrket når serien starter i September. Vi har en ambisiøs tropp som vil mye med sporten, samtidig som vi fortsatt har en fin balanse når vi ser på alderssammensetningen.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Klikk hjem

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.