Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Sparebank1 Østlandet hovedsponsor 23-24

Ny, stor avtale undertegnet på isen i første pause søndag.

Kim Skogheim (SIL), Mona Victoria Olafsen, Espen Wold (Sparebank1 Østlandet) og Sigve Ødegård (SIL) var ute på isen og signerte en ny, god samarbeidsavtale søndag. Avtalen innebærer at Sparebank1 Østlandet vil være klubbens hovedsponsor de to neste sesongene!

Takknemmelige

Vi i Storhamar Hockey er utrolig glad for at Sparebank1 Østlandet er en del av Storhamarfamilien.

Vi gleder oss stort over at dere forsterker det som allerede er et stort og viktig engasjement – og gjennom det bidrar sterkt til å gi våre mange fans flere fantastiske opplevelser her i CC-amfi.

Vi takker for tilliten og oppfordrer alle i Storhamarfamilien til å støtte dere – som dere støtter oss!

En spesiell takk til Espen Wold

Espen Wold har vært en veldig viktig mann for Storhamar i mange år. Han takker nå av som sponsorsjef i Sparebank1 Østlandet. Vi ønsker lykke til med pensjonisttilværelsen og tipper vi ses på kamp også i framtida! Samtidig gleder vi oss til å fortsette samarbeidet med hans arvtaker Mona Victoria Olafsen!

Et langt og godt samarbeid

Storhamars samarbeid med Sparebank1 Østlandet strekker seg langt bakover i tid og har spent over en stor utvikling både for bank og klubb. Som store aktører på hver sine felt og fanebærere for distriktet vårt er dette et samarbeid vi er veldig glade for og stolte av!

Selfie med Silfest

Det er ikke bare spillerne som har savnet publikum. Det har Silfest også! På søndag kommer han til å være ekstra sosial og gjøre seg noen runder ute blant folk og stiller mer enn gjerne opp på selfies!

Så da skulle det vel ikke være noen grunn til å ikke ta turen i CC Amfi på søndag? Billetter ligger klar i appen, det er ingenting å vente på!

VS

Mandag 05 juni

10:17

VS

Mandag 05 juni

10:17

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.