Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Sparta og Rungsted på besøk

Se hele programmet for forsesongs-turneringa her!

Opplegget for Storhamar Hockeys forsesongsturnering i CC Amfi er nå klart. De gule og blå får norsk og dansk motstand i generalprøven før seriestart

Sparta
Sjur Robert Nilsens mannskap trenger vel neppe noen videre presentasjon. De ble nummer tre i serien forrige sesong og holdt Stavanger Oilers til sju kamper i en intens semifinale-serie. De forventes også å markere seg godt i årets sesong.

Rungsted
Rungsted Seier Capital, for å ta deres fulle navn, er en en ny kjenning for Storhamars del. Laget fra Hørsholm, like nord for København, spilte i vår finale i det danske mesterskapet hvor det til slutt ble tap mot Aalborg.

 
Billetter
Billetter til turneringen slippes i appen mandag 1. august. Heng med på ei deilig hockeyhelg i CC Amfi som oppkjøring til sesongen!

Kampoppsett
Torsdag 1. september
Storhamar – Sparta kl. 19.00

Fredag 2. september
Sparta – Rungsted kl. 18.00

Lørdag 3. september
Storhamar – Rungsted kl. 16.00

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Gamle kjente på besøk

Torsdag er det duket for ny treningskamp i CC Amfi når Mora IK kommer på besøk. Det er ikke bare klubben som er godt kjent for Hamar-publikum!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.