Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

SPORTSSJEF MADS HANSEN HAR ORDET

Egentrening, ferie, troppen og hockey-cup. Mads Hansen gir deg siste nytt fra laget.
Share on facebook
Share on twitter

Juli er ferie og egentrening for spillerne våre. Det har vært en lang og god oppkjøring mot en ny sesong. I August skal vi reteste, og da vil vi få svar på om det gode inntrykket vi sitter igjen med stemmer med testresultatene.

Foto: Anders Dahl Eriksen

Troppen er klar

Troppen er i utgangspunktet klar, med 3 målvakter, 9 backer og 13 forwarder føler vi oss godt rustet.

Målet med troppen var å bli raskere, litt yngre og mer ambisiøse.

Resultatet er at vi er 2 år yngre, vi har addert 3 unge, norske, ambisiøse forwarder med bra fart og intensitet, vi har i tillegg tatt opp fire unge lærlinger fra akademiet. Vi har fått beholde de viktige toppspillerne våre og har dermed en veldig fin sammensetning.

Foto: Fredrik Hagen

Vi ser frem til cupen

Oppkjøringen til serien vil bli noe uryddig, da det er mange ulike landslagsaktiviteter. Vi har mange kandidater (A og U-landslag) som vil blir borte i store deler av August. Det føles derfor trygt at vi har gjort få utskiftninger, men bygd videre på troppen fra sist sesong.

Vi ser fram i mot cupen i September med Lillehammer, Stavanger og VIF på besøk, det blir en et herlig comeback for hockey med publikum på Hamar. Cupen blir en fin anledning til å måle krefter med de andre forventede topplagene i Fjordkraftligaen. 

11.September starter serien med Ringerike hjemme, det blir ingen behagelig motstander. Vi vet at vår tidligere samarbeidsklubb jobber godt og vil komme godt forberedt.

Gjøvik Hockey er vår nye samarbeidsklubb. Store deler av troppen til Gjøvik består av spillere og trenere med sterke bånd til Storhamar. Det føles derfor bra og naturlig at vi skal samarbeide om utviklingen av våre spillere. Avtalen gir begge klubbers spillere parallell spilletillatelse som gjør at de kan representere begge klubbene fram til overgangsfristen.

Vi håper at dette skal bli en fin arena for våre yngre spillere som trenger seniorerfaring, men ikke helt klarer å slå seg inn i A-laget. Vi håper også at vi kan få prøve ut noen av toppspillerne til Gjøvik på Fjorkraftliga-nivået med oss.

Troppen så langt:

Keeper: Viktor Kokman 2 år

Backer: Sander Vold Engebråten 1 år, Sondre Bjerke 2 år, Erik De La Rose 1 år, Markus Aas-Eng Mikkelsen 1 år, Mads Larsen Mostue 1 år, Andreas Øksnes 1 år, Jimmy Andersson.

Løpere: Simen André Edvardsen 1 år Andreas Dahl 2 år Patrick Elvseen 1 år Martin Rønnild 2 år Eirik Salsten 2 år Eskil Bakke Olsen 2 år Jacob Lundell Noer 2 år Robin Haglund 2 år, Mikael Zettergren 1 år, Rasmus Ahlholm 1 år, Patrick Thoresen 1 år, Samuel Solem 1 år.

Avgang: Jonas Strand, Ole E. Andersen, Jonatan Hafsmoe, Christian Larriveé (legger opp), Robin Dahlstrøm (legger opp)

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.