Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Starten på ei intens uke

Grüner kommer på besøk tirsdag i den første kampen i ei intens hockeyuke.

Tett med kamper

Hockeysesongen er godt i gang og nå er vi klare for den første skikkelige intense uka med kamp annenhver dag. Grüner besøker CC Amfi tirsdag, før Storhamar drar til Hønefoss torsdag og avrunder med hjemmekamp mot Sparta søndag. Det blir også ei vikig uke for et Storhamar som gjerne vil styrke seg etter en variabel start.

Tålmodighet og kvalitet

Grüner var en overraskelse forrige sesong og viste seg som en tøff motstander for de aller fleste. I år har de fått en langt tøffere start med klare tap mot MS og Ringerike, lagene de forventes å kjempe nærmest med. Lørdag kom det tredje strake tapet, men da fikk Sparta svette skikkelig og var heldig som fikk med seg alle poengene etter 2-0 på Løkka. Trolig vil de svarte og lilla ta med seg inspirasjon fra den kampen og gjøre seg vanskelige også her. Storhamar vil trenge å være tålmodige og ha høy kvalitet foran mål for å ikke få problemer.

Må slå tilbake

De to siste kampene har vært frustrerende for Storhamar. Tap mot Lillehammer og Stavanger har gjort at man trenger å få fart på sesongen igjen. På den måten kan man si det er finfint med et tett kampprogram med muligheter til både å sanke poeng og finne form. Poengene er like viktige mot lagene nedover på tabellen som mot de på toppen og enda litt viktigere nå.

Rimelig inngang

Under det nye prissystemet for billetter har du muligheten til å se hockey for en rimelig penge denne tirsdagen. 110 kroner for en voksenbillett og 50 for en barnebillett (90 for honnør/student) skulle være et hyggelig tilbud for å lyse opp en ellers litt grå tirsdag.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.