Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Statpack: 1. serierunde

Endelig klart for seriestart! Her er det siste av tall og statistikker før vi starter!

Kampen

Dette er Storhamars 2302. offisielle kamp i historien og toppseriekamp nummer 1647. Jacob Lundell Noer er ute, Peter Quenneville er suspendert.

Storhamar ble nummer to forrige sesong, mens Stjernen endte på femteplass.

ANNONSE

Kampen dømmes av Marcus Vinnerborg og Petter Bjerkan Bakken

Lagene møtes for 186. gang i seriesammenheng. Storhamar står med 123 seire, inkludert seks i overtid. Stjernen har vunnet 60, inkludert sju i overtid, to har endt uavgjort. Samlet målscore er 840-576.

Forrige sesong vant Storhamar fem av fem kamper internt: 6-3, 4-3 (Str.) og 3-2 (Str.) i Fredrikstad og to ganger 5-1 på Hamar.

Individuelle statistikker

Martin Johnsen ble poengkonge i treningskampene med 6 poeng (4+2), fulgt av Marcus Bryhnisveen også med seks (2+4), Peter Quenneville (4+1) og Andreas Dahl (2+3) med fem.

Hos Stjernen noterte Austin Cangelosi (5+5) og Calle Spaberg Olsen (4+6) seg for 10 poeng i treningskampene. JJ Piccinich fulgte etter med 8 (2+6).

Trym Gran endte med 89,9 i redningsprosent og 2,3 mål mot på tre treningskamper, inkludert en shutout. Markus Stensrud ble stående med 86,6 % og 3,5 mål mot også på tre kamper.

Preben Arntsen  endte med 92,5 i redningsprosent og 2,01 mål mot på fire treningskamper. Laban Byrkjeland hadde 94,3 og 3 mål mot i snitt på tre.

Over og undertall

Har vi ikke gode tall fra treningskampene på.

På denne dagen

Storhamar har spilt 8 kamper på denne datoen tidligere. Det har endt med to seire og seks tap hvorav to i overtid. Samlet målscore 19-23.

På denne dagen i 2017 slo Storhamar Lørenskog 4-1 og tok sin første hjemmeseier for gullsesongen. Christian Larrivée gikk i front med mål og assist.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.