Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Stoppet seiersrekka

Storhamar leverte opp mot årsbeste defensivt og stoppet seiersrekka til Sparta med 3-0 i en meget solid hjemmekamp! Simen André Edvardsen ledet an med to pinner.

Tett åpning

Det ble spill med intensitet og konsentrasjon fra begge lag de første 20 minuttene. Nøyaktig på linjene og ikke tatt for store sjanser. Slik en toppmatch skal være. Storhamar hadde pucken mest og var en god del i offensiv sone og hadde sjanser til mer enn det ene målet de fikk.

Simen André Edvardsen var mannen som fikk hull på det etter seks minutter. Storhamar hadde en mann mer på isen da han fikk pucken i slottet og sendte den forbi Nordmann i buret. Spartas beste muligheter kom også i overtall, men hjemmelaget holdt unna. Quenneville var svært nære å doble ledelsen men traff stolpe.

Sluttspillaktig

Det sluttspillaktige spillet fortsatte i midtperioden hvor det defensive imponerte hos begge lag. Storhamar fikk mer på mål denne perioden og kunne fort hatt flere mål. Igjen var det stolpene som hindret en del av det. Først prikket gjestene metallet to ganger, så gjorde Storhamar det samme.

Det ble ett mål også denne perioden. Igjen med en mann mer på isen, men denne gang rakk ikke utvisningen å bli effektuert. Adrian Saxrud Danielsen fant Jonas Djupvik Løvlie foran mål og han dunket et knallhardt skudd nede i hjørnet. Etter dette hadde Storhamar to kjempesjanser, men begge ganger sto altså stolpene i veien.

Møkkamål, undertall og smultring

Det ble spilt med hår på brystet av de gule og blå i den tredje perioden. Dønn solid i alle ledd og til slutt ga serielederen mer eller mindre opp. De fikk sin gylne mulighet da Adrian Saxrud Danielsen pådro seg en dobbeltutvisning  tidlig i perioden. Storhamar sto meget godt i undertallet og hadde hjelp av en svært god Markus Stensrud bakerst.

I fem mot fem steppet hjemmelaget opp med gjennomsolid spill og kontrollerte det hele inn. Litt over halvveis kom også målet som satte krona på verket og det var av det stygge slaget. Dahls bomskudd traff skøyta til Edvardsen og gikk i et helt ubevoktet Sparta-mål. Dermed ble det mest frustrasjon fra gjestene i resten av kampen og Stensrud kunne feire sin andre null for sesongen og karrieren. Framover kunne det blitt et mål eller to til, men det hadde lite å si.

Kampfakta:

Storhamar – Sparta Sarpsborg 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)
CC Amfi, 2462 tilsk.

1. periode:
1-0 (5.51) Simen André Edvardsen (Eskild Bakke Olsen, Andreas Hjelm) PP

2. periode:
2-0 (33.26) Jonas Djupvik Løvlie (Adrian Saxrud Danielsen, Petter Birkheim Andersen)

3. periode:
3-0 (51.07) Edvardsen (Andreas Dahl, Jacob Lundell Noer)

Skudd: 26-18 (6-6, 12-5, 8-7)
Dommere: Christian Persson og Espen Olsvik
Utv.: SIL 4 x 2 min, Spa. 5 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

En nøkkelkamp

Torsdag er det duket for toppkamp mot Stavanger som vil ha føringer på mangt og mye i sesongavslutningen. Bamsekamp er det også!

Les mer
Nyheter

Storseier til slutt!

Etter to slappe perioder eksploderte Storhamar i tredje periode. 1-1 ble til 6-2 da det ble ble fart på skøyter og pasninger igjen. Eks-lillehamring Jacob Lundell Noer gikk i bresjen med tre mål!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.