Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Storhamar Hockey får med OBOS på laget

OBOS går inn som partner i Storhamar Hockey. Avtalen sikrer OBOS-medlemmer halv pris på sesongens første hjemmekamper.

– OBOS er først og fremst en boligbygger, og vi er samtidig opptatt av å bygge gode lokalmiljøer. Derfor samarbeider vi mer enn gjerne med idrettsklubber i de områdene vi bygger boliger og har mange medlemmer. Vi ønsker å bidra til positive og spennende opplevelser for de som bor i nærmiljøet. Og her på Hamar vil det blant annet si Storhamar Hockey, et av Norges aller beste ishockeylag, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

Han viser til at Storhamar Hockey er et samlingspunkt og en viktig tilrettelegger av møteplasser og aktiviteter for så vel unge som voksne. – Storhamar Hockey har en sterk posisjon i regionen og betyr mye for mange. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil være bra for begge parter, sier Aarflot.

Rabatt for OBOS-medlemmer

For å markere starten på samarbeidet, tilbys OBOS-medlemmer halv pris på billettene til hjemmekampene til Storhamar Hockey i Fjordkraft-ligaen. Første kamp er mot Lillehammer torsdag 15. september.

– Det er viktig for oss at OBOS-medlemmene får nyte godt av vårt engasjement i idretten. Vi er derfor glade for å kunne tilby medlemmene halv pris på billetter. Foreløpig gjelder dette de åtte første hjemmekampene, men hvis tilbudet blir godt mottatt vurderer vi å utvide med flere kamper utover i sesongen, sier Aarflot.

NB! Det er et begrenset antall OBOS-billetter tilgjengelig (230 stk. per kamp)– og de kan foreløpig kun kjøpes i billettluka på kampdag.

Felles verdier

Også Storhamar Hockey er fornøyd med det nye samarbeidet: – Vi er utrolig glade for å kunne ønske OBOS velkommen til vår familie av små og store støttespillere, sier markedssjef Sigve Ødegård i Storhamar Hockey.

Han viser til mange felles verdier de to partnerne står for.
– Som OBOS er Storhamar bygget på en VI-kultur og en filosofi om at samhold gjør oss sterkere. I likhet med OBOS er også vi opptatt av å utvikle byer og steder – og på samme måte som OBOS gir folk gode og trygge steder å bo, ønsker vi i Storhamar å være et sosialt samlingspunkt spesielt på kalde vinterdager. Vi setter derfor spesielt stor pris på at OBOS gir sine medlemmer mulighet til å kjøpe billigere billetter, sier Ødegård, som håper dette er starten på et langt og godt partnerskap.

Om OBOS

Norges største boligbyggelag med over 530.000 medlemmer. Etablert i flere av Norges største byer, blant annet med kontor i Vangsvegen på Hamar. Aktuelle OBOS-boligprosjekter på Hamar er Stålverket Torg og 2317 Sentrumskvartalet.

Selfie med Silfest

Det er ikke bare spillerne som har savnet publikum. Det har Silfest også! På søndag kommer han til å være ekstra sosial og gjøre seg noen runder ute blant folk og stiller mer enn gjerne opp på selfies!

Så da skulle det vel ikke være noen grunn til å ikke ta turen i CC Amfi på søndag? Billetter ligger klar i appen, det er ingenting å vente på!

VS

Mandag 05 juni

11:17

VS

Mandag 05 juni

11:17

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.