Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Storseier til slutt!

Etter to slappe perioder eksploderte Storhamar i tredje periode. 1-1 ble til 6-2 da det ble ble fart på skøyter og pasninger igjen. Eks-lillehamring Jacob Lundell Noer gikk i bresjen med tre mål!

Ingen god periode

Storhamar så ut til å undervurdere littegrann de første 20 minuttene. Det var lite fart og fysikk og Lillehammer fikk lov å være med på leken. Det så Greit ut i noen minutter og da Jacob Lundell Noer smekket inn 1-0 etter 3.33 var det etter boka. Så så det ut til at man slapp seg ned og Lillehammer inn i kampen igjen.

Etter å ha drept en utvisning kom gjestene på en overgang og Nyhus kunne klemme inn en retur etter 12.33. Lillehammer og deres tilreisende fans hadde en hyggelig avslutning på perioden.

Målløs midtperiode

Det ble i grunnen ikke mye mer innen underholdning i den andre perioden heller. Storhamar hadde puck og spill, men fikk heller lite ut av det innen sjanser. Lillehammer var med i kampen og orket så lenge det var jevnt.

Gjestene fikk periodens eneste overtall, men det ble det lite av. Derimot var det farlig da en glapp for backene og kom helt alene mot keeper. Markus Stensrud ordnet imidlertid opp i stor stil. Så mye mer var det ikke å skrive.

Full gass og overkjøring

Etter to perioder på halv maskin klasket Storhamar inn full fart framover i tredje og kjørte over Lillehammer som de fleste nok hadde ventet på forhånd. Før minuttet var gått dunket Peter Quenneville inn ledelsen og bare 14 sekunder senere var Lundell Noer på farten igjen. Før fem minutter var gått av perioden var det så godt som avgjort. Da var Quenneville frampå med et deilig direkteskudd i overtall og 4-1.

Lillehammer yppet seg litt og fikk et stolpeskudd før de reduserte på en litt soft scoring, men det ble bare en parantes. Da gjestene dro på seg to kjappe utvisninger fikk Storhamar anledning til å sette krona på verket. Jacob Lundell Noer klinket inn hattricket. Så sørget Sander Vold Engebråten for at det ikke bare var gutter med 8 og 9-tall på ryggen som noterte seg på målprotokollen. Det kunne sikkert blitt et mål eller to til også, men det var ikke så nøye. Gjennomføringa av tredjeperioden sto det respekt av uansett.

Kampfakta:

Storhamar – Lillehammer 6-2 (1-1, 0-0, 5-1)
CC Amfi, 2892 tilsk.

1. periode:
1-0 (3,33) Jacob Lundell Noer (Andreas Hjelm, Sander Vold Engebråten), 1-1 (12,33) Emil Nyhus (Kyrre Svarstad, Sverre Rønningen)

2. periode:
Ingen scoringer

3. periode:
2-1 (40.56) Peter Quenneville (David Booth, Vold Engebråten), 3-1 (41.10) Lundell Noer (Quenneville, Andreas Hjelm), 4-1 (44.44) Quenneville (Hjelm, Patrick Thoresen) PP, 4-2 (48.56) Adrian Ellingsen (Uass.), 5-2 (51.10) Lundell Noer (Vold Engebråten, Thoresen) PP2, 6-2 (51.41) Vold Engebråten (Thoresen, Lundell Noer) PP

Skudd: 48-20 (10-7, 13-7, 25-6)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Andrew Dalton
Utv.: SIL 3 x 2 min, LIK 5 x 2 min

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.