Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Surt tap, men framgang

Storhamar leverte sin beste kamp for turneringa og snudde 0-2 til 4-2. I tredje periode tok imidlertid kreftene slutt og Lillehammer avgjorde til slutt i sudden death.
Share on facebook
Share on twitter

Det begynte tungt igjen for Storhamar. Lillehammer satte inn ledermålet etter bare drøye fire minutter og doblet i overtall et par minutter senere. Det kunne fort blitt ett til også da pucken smalt i tverrliggeren bak Kokman.

Men så våknet de gule og blå til live og kom seg høyere opp i isen. Etter snaue 12 minutter banket unggutten Ola Hurthi til med et smart skudd fra blå som føk inn ute ved stolpen. Det løftet selvtilliten i laget en hel del og et nytt undertall ble tatt godt hånd om. Da gjestene pådro seg to raske utvisninger rett før pause åpenbarte det seg en gedigen mulighet til å komme til pause med uavgjort. Det kladdet litt, men til slutt fikk Eskild Bakke Olsen lagt pucken på mål og via ei Lillehammer-skøyte lirket den seg over linja i det pausesignalet gikk.

Det var tydelig at comebacket hadde vært bra for Storhamar som så ut som et nytt lag da de kom ut i andre periode. Gjestene derimot var udisiplinerte og pådro seg et lass med utvisninger. Det ble utnyttet etter drøye seks minutter da SIL igjen var i fem mot tre. Lillehammer brøt, men fikk ikke kontroll og da ble det åpninger. Eirik Salsten trampet inn og klinket pucken inn nede ved stolpen.

Storhamar hadde klart overtak nå og Lillehammer hadde lite å komme med offensivt. Da et nytt powerplay kom hjemmelagets vei noen minutter før pause åpnet det seg igjen. Denne gangen med herlig spill og åpent mål for Mikael Zettergren å dunke pucken inn i. Det var ytterligere et par sjanser som kunne gitt uttelling, men tomålsledelse etter to perioder gjorde godt.

Et tidlig powerplay ga muligheten til å avgjøre, men den sjansen ble ikke tatt. I stedet skjerpet Lillehammer disiplinen og fikk mer trøkk mot et SIL som begynte å få tunge bein etter en kamp hvor man hadde gått på få folk. Ei redusering fra gjestene ga dem nytt drivstoff. Nå kunne Storhamar ha økt ledelsen ved et par anledninger, men perioden var Lillehammers i det store og hele. Det så ut til å gå veien likevel, men minuttet før slutt fikk Vuorisalo fulltreff og utliknet.

Sudden måtte til og der var brennhete Dineen mannen som hadde det lille ekstra og avgjorde.

Kampfakta:

Storhamar – Lillehammer 4-5 (2-2, 2-0, 0-2, 0-1)
CC Amfi, ? tilsk.

1. periode:
0-1 (4.11) Nick Dineen (Andreas Martinsen, Stian Kaltrud Nystuen), 0-2 (6.32) Adrian Ellingsen (Jonas Medby, Emil Nyhus) PP, 1-2 (11.54) Ola Hurthi (Andreas Dahl), 2-2 (19.59) Eskild Bakke Olsen (Robin Haglund, Sander Vold Engebråten) PP

2. periode:
3-2 (26.24) Eirik Salsten (Simen André Edvardsen) PP2, 4-2 (34.28) Mikael Zettergren (Salsten) PP

3. periode:
4-3 (48.18) Dineen (Teemu Vuorisalo, Nystuen), 4-4 (58.29) Vuorisalo (Dineen, Martinsen)

Sudden death:
4-5 (60.24) Dineen (Scott Humphries, Martinsen)

Skudd: 24-29 (10-10, 9-4, 5-13, 0-2)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Tommy Søstumoen
Utv.: SIL 2 x 2 min., LIK 7 x 2 min.

0

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.