Ahlholm

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Ahlholm

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Tapsrekkene brutt

Fem strake tap, fire overtidstap av fire mulige var to kjedelige rekker som ble brutt da Samuel Solem satte seiersmålet i overtida. Med en hyggelig debut fra Brejcak, fire poeng fra Eskild Bakke Olsen og enormt keeperspill fra Markus Stensrud var det mye å gledes over for 3000 frammøtte! (Foto: Fredrik Olastuen)

Pangstart og kalddusj

Det var nesten så en ikke trodde sine egne øyne. De første minuttene lyktes Storhamar med absolutt alt og målene bare rant inn! Etter bare 14 sekunder plukket Rasmus Ahlholm opp en løs puck og klinte den i krysset. Så presenterte nykommer Jan Brejcak seg med et par saftige taklinger og så mål igjen. Eskild Bakke Olsen kjørte en kjapp avslutning, det ble en retur og der var Samuel Solem og jobbet inn nummer to. Et par minutter senere var det servitør Olsen sin tur til å avslutte på en tre mot to. 3-0 etter 6.35!

ANNONSE

Stavanger Oilers  hadde rotet fælt i starten, men fikk samlet troppene og begynte etterhvert å legge hardt press på hjemmelaget. Drøye fire minutter før pause kom reduseringa litt som forventet. Gjestene fikk selvtillit av målet og presset bare økte. 2-3 kom 50 sekunder senere og 45 sekunder før pause var det 3-3.

Bisarr scoring og kjemperedninger

Storhamar hadde samlet seg godt i pausa og tok tak fra start. Det resulterte i ny scoring etter tre minutter og den var av det underlige slaget. Eskild Bakke Olsen, som hadde en meget god dag på jobb, søkte Patrick Thoresen med en pasning fra rundvant. Den ble brutt av en back, men han mistet kontrollen og rotet pucken inn bak egen keeper!

Som i første periode tok gjestene over etterhvert, men Storhamar sto bedre mot nå. Det ble likevel noen store sjanser, men da var Markus Stensrud på jobb. Først med en gedigen redning fra Tommy Kristiansen som ble stående igjen og måpe i vantro. På andre sida dro Holm fram en dobbeltredning av klasse da Solem fikk to sjanser på en breakaway. Med tre sekunder igjen trodde gjestene de hadde utliknet, men igjen var Stensrud der med en feberredning!

Drama med lykkelig slutt

Stavanger hadde pucken og kontrollen for det meste i tredje, men Storhamar var fattet og solide i egen sone. Da det bød seg en stor sjanse var Stensrud der igjen og reddet fenomenalt med skinnet. Det så ut til å gå veien for hjemmelaget, men så startet dramatikken.

Med mindre enn to minutter igjen på perioden pådro Eirik Salsten seg en utvisning. Stavanger tok keeper og bet seg fast. Tommy Kristiansen var på plass foran mål og fikk lirket inn utlikningen. For tredje gang på fire kamper måtte Storhamar ut i sudden. Etter fire tap på fire forsøk i kampen om ekstrapoenget skulle det endelig løsne. Samuel Solem dro fram en enorm enkeltmannsprestasjon, dro ut Holm og satte pucken i mål og tribunene i ekstase! En særdeles deilig seier var i boks.

Kampfakta:

Storhamar – Stavanger Oilers 5-4 SD (3-3, 1-0, 0-1, 1-0)
CC Amfi, 3019 tilsk.

1. periode:
1-o (0.14) Rasmus Ahlholm (Eskild Bakke Olsen), 2-0 (4.56) Samuel Solem (E. Bakke Olsen), 3-0 (6.35) E. Bakke Olsen (Patrick Elvsveen, Solem), 3-1 (15.41) Anders Tangen Henriksen (Patrick Ulriksen, Thomas Berg-Olsen), 3-2 (16.30) Dan Kissel (Jarrett Burton, Daniel Bøen Rokseth), 3-3 (19.15) Burton (Bøen Rokseth, Tommy Kristiansen)

2. periode:
4-3 (23.03) E. Bakke Olsen (Uass.)

3. periode:
4-4 (58.38) Kristiansen (Martin Lefebvre, Kissel) PP

Sudden death:
5-4 (61.03) Solem (Uass)

Skudd:  (10-11, 9-15, 1-10, 1-0)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Christian Persson
Utv. SIL 3 x 2 min., SO  4 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.