Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Tilbake i førersetet

Etter atter en tett, intens og jevn forestilling dro Storhamar det lengste strået foran et fullsatt CC Amfi! Igjen ble det to mål i midtperioden som avgjorde. (Foto: Mikael Strøm-Pedersen)

Målløs første

Som i de to første kom VIF hardest ut, men denne gangen ble de stoppet tidlig i framferden. Det jevnet seg ut etterhvert og ble intenst og tøft, men uten noen sjanser å skrive hjem om. Storhamar slo unna et undertall på veien, før de fikk prøve seg med en mann mer drøyt halvveis. Det ga ikke noen uttelling, men et visst overtak som vedvarte.

ANNONSE

Først mot slutten av perioden begynte det å dra seg til foran mål og det var de blågule som fikk sjansene. Tre ganger banket de på hos Gillam, men kom ikke nærmere enn et stolpeskudd fra Quenneville helt på slutten av perioden!

Patrick satte nummer 1000!

Storhamars første mål for kvelden ville også bli det 1000. i klubbens sluttspillhistorie. 55 sekunder ut i midtperioden kom den også. VIF hadde vært unøyaktig flere ganger og endte med å servere Patrick Thoresen på blank. Det kunne bare ende på en måte! Storhamar fikk noen muligheter i de påfølgende minuttene, men VIF tok over og la på litt mer press.

Litt over halvveis i perioden var det likevel Storhamar som doblet ledelsen. Jacob Berglund, som ikke hadde fått til så mye før det dro plutselig fram ei nydelig finte og klinket pucken mellom beina på keeper til 2-0! Den gleden varte ikke altfor lenge. Tre minutter senere la Andreas Martinsen en puck på mål som gikk gjennom trafikken og inn helt nede ved stolpen. Storhamar pådro seg et par utvisninger før perioden var omme, men kom seg til garderoben med ledelse.

Nervedrama

Etter sånne avslutninger er det egentlig vanskelig å formulere noe fornuftig utover at Storhamar dro det hele i land! Det var enorme sjanser til å gjøre det litt mindre spennende. Stolpene ble truffet tre ganger, det var et snaut minutt i fem mot tre uten uttelling mot et stadig mer desperat Vålerenga.

Klokka tikket Storhamars vei og de sto godt i mot VIF-presset. Med 1.13 igjen pådro Booth seg en tominutter og avslutningen ble nesten litt for mye.De gule og blå sto i mot og jobbet som helter. Det holdt, de dro det over streka og tok tilbake ledelsen i serien!

Kampfakta:

Storhamar – Vålerenga 2-1 (0-0, 2-1, 0-0), 2-1 i kamper
CC Amfi, 6136 tilsk.

1. periode:
Ingen scoringer

2. periode:
1-0 (20.55) Patrick Thoresen (Uass.), 2-0 (31.54) Jacob Berglund (Sverre Rønningen, Eskild Bakke Olsen), 2-1 (35.42) Andreas Martinsen (Tommi Taimi, Kalle Ekelund)

3. periode:
Ingen scoringer

Skudd: 24-24 (8-6, 8-12, 8-6)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Per Gustav Solem
Utv.: SIL 7 x 2 min., VIF 7 x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.