Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

To effektive lag

Torsdag møter Storhamar MS i "Garasjen". Det blir et møte mellom ligaens to mest effektive lag og mest produktive rekker.

Fyrverkeri?

Det er ikke ofte en har brukt ordet fyrverkeri som oppkjøring til kamper mot MS, men denne gangen er det et klart potensiale for det. De grønne og gule er Fjordkraftligaens mest effektive lag med en uttelling på hyggelige 14,9 % på sine skudd. Storhamar på sin side scorer flest mål i ligaen og er nest mest effektive med 12,7 % uttelling. Om man i tillegg tar med at fem av ligaens ti beste poengplukkere er på isen her kan man absolutt si det er interessante saker under oppseiling.

ANNONSE

Se opp for førsterekka

MS har rekruttert godt denne sommeren og har gått fra å være forrige sesongs klare bunnlag til å true et stykke oppover tabellen. Mye av æren for framgangen tilfaller den helt nye førsterekka med Darien Craighead, Parker Bowles og Emil Bejmo. Disse har til sammen 28 målpoeng og har herjet vilt i flere kamper. Med Roy Johansen bak roret har det også blitt mer struktur på de grønne og gule som har blitt en vanskelig motstander å hanskes med.

Må holde fokus

Storhamar går løs på den første av to tette bortekamper i Oslo her. Det er liten tvil om at lørdagens batalje på Jordal Amfi er den som fenger mest oppmerksomhet blant media og tilskuere. Derfor blir det ekstra viktig å ta en kamp av gangen og ha fullt fokus på denne, så den ikke «forsvinner» i hypen rundt klassikeren mot VIF. Tre poeng her er akkurat like viktig som i den neste og på sett og vis vanskeligere også. På lørdag vil tenningen komme gratis, her er det kanskje noe som må jobbes litt mer med.

En egen superrekke

Det er ikke bare MS som kan skilte med ei høyst produktiv førsterekke. Formasjonen med Eirik Salsten, Patrick Thoresen og Jacob Berglund har vært brennhete den senere tida og har totalt sett levert 29 målpoeng hittil. Sist produserte i tillegg tre av fire rekker poeng. Igjen vil det trengs å være effektive og smarte i spillet, da man neppe får noe gratis her.

Kampstart er klokka 18.30 og kampen ser du på TV2 Play.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.