Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Tre på a-landslaget

Markus Stensrud debuterer og får med seg Sander Vold Engebråten og Martin Rønnild på samlingen i februar!

10. –  12. februar skal Norge ut i ei trenasjoners-turnering i Rødovre i Danmark. Der er altså Storhamar representert med tre mann: Markus Stensrud, Sander Vold Engebråten og Martin Rønnild. Sander har såvidt fått kjenne litt på nivået, mens Martin er av de rutinerte med flere sesonger bak seg. For Markus blir det førstereis etter et imponerende U20-VM før jul.

Markus Stensrud debuterer

Møter Danmark og Østerrike

Turneringen går altså i Danmark som man også møter i første kamp 10. februar. Vinneren av den møter Østerrike 12. februar, mens taperen må på isen igjen allerede dagen etter.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

En nøkkelkamp

Torsdag er det duket for toppkamp mot Stavanger som vil ha føringer på mangt og mye i sesongavslutningen. Bamsekamp er det også!

Les mer
Nyheter

Storseier til slutt!

Etter to slappe perioder eksploderte Storhamar i tredje periode. 1-1 ble til 6-2 da det ble ble fart på skøyter og pasninger igjen. Eks-lillehamring Jacob Lundell Noer gikk i bresjen med tre mål!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.