Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Tre poeng i debuten

Storhamar gjorde det vanskelig for seg sjøl, men tok likevel tre poeng i premieren mot Ringerike. Over og undertalls-spillet vant dagen.
Share on facebook
Share on twitter

Det første 20 minuttene var ikke stort å skrive hjem om, med ett hederlig unntak. Det kom etter snaue 13 minutter da Patrick Thoresen tok tak. Storhamar hadde akkurat fått tilbake en mann fra tre mot fem da kapteinen la press på puckfører på blålinja. Pucken ble med og med en lekker flipper fant han Robin Haglund i midten. Nykommeren hadde akkurat kommet ut fra utvisningsboksen og banket pucken greit i mål.

Det øvrige var preget av åpningsnerver, lavt tempo og et Ringerike som gikk uredd på uten å få uttelling på et par sjanser. Storhamar mer dominerende etterhvert.

Ringerike tok tak i det fra start i midtperioden og var det klart nærmest scoring. Et skudd i innsida på krysset og ytterligere en stor målsjanse som ikke ble omsatt gjorde at Storhamar levde farlig. Det var derfor heller ikke veldig ufortjent at de utliknet halvveis i perioden da Söderberg var frampå i mølja foran mål.

Storhamar fikk et overtall ikke lenge etter og fikk litt mer tak på det. Det ble ikke mål av det, men i ettertrykket fant Andreas Øksnes Patrick Thoresen på bakre med en elegant pasning. Kapteinen kunne bare dytte pucken over streka. Nå gled det litt på for de gule og blå. I neste bytt misset gjestene en kjempesjanse og ikke lenge etter feide debutant Samuel Solem inn 3-1 fra toppen av slottet. Et veldig viktig mål som betød at SIL kunne gå til pause med to mål i banken.

Storhamar klarte ikke å bygge videre på ledelsen, men hadde tilsynelatende grei kontroll på det og truet nå og da med å øke ledelsen. Så, med åtte minutter igjen å spille snek Åslin seg inn bak backene, dro ut Kokman og scoret. Da kom nervene tilbake og det hele ble ganske så spennende. Gjestene hadde flere store sjanser til å utlikne, men klarte ikke ta de. Storhamar spilte sluttminuttet med en mann mindre, men holdt unna og noterte seg for tre poeng i seriestarten.

Kampfakta:

Storhamar – Ringerike Panthers 3-2 (1-0, 2-1, 0.1)
CC Amfi, 1098 tilsk.

1. periode:
1-0 (12.55) Robin Haglund (Patrick Thoresen) SH

2. periode:
1-1 (30.14) Michael Söderberg (Brett Perlini, Dennis Ryttar), 2-1 (33.35) Patrick Thoresen (Andreas Øksnes, Rasmus Ahlholm), 3-1 (35.18) Samuel Solem (Eirik Salsten, Mats Larsen Mostue)

3. periode:
3-2 (52.11) David Åslin (Kenneth Pappalardo Gulbrandsen)

Skudd: 29-28 (10-10, 9-8, 10-10)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Kenneth Danielsen
Utv.: SIL 4 x 2 min., RP 3 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.