Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Seier i første treningskamp

To ringrustne lag trengte straffeslagkonkurranse for å avgjøre første treningskamp:

Typisk første kamp

Første periode bar preg av at det var midten av august og første treningskamp. Det var mye pasninger som ikke traff det de skulle til å begynne med. Litt temperatur ble det da Berglund og Martinsen måtte ut etter en liten uoverenskomst, men ellers var det lite å skrive hjem om.

ANNONSE

Etterhvert ble hjemmelaget litt varmere i trøya og tok over det meste av spillet. Det ble noen halvsjanser, men det helt store uteble. Faktisk var Lillehammer nærmest da de satte en retur over et ganske åpent mål. De fikk også litt trøkk på et overtall på slutten, men 0-0 var greit etter en periode hvor det å få rusta av skøytene var det viktigste.

Mot spillets gang

Storhamar fortsatte der de slapp og hadde et markant overtak også i midtperioden. Rett nok fikk Lillehammer et en mulighet i starten, men ellers ble det mye spill mot ett mål. Dessverre var det ikke all verdens kvalitet i avslutningene og Gran i LIK-buret fikk relativt gode arbeidsforhold.

Lillehammer har også en annen Gran, Hamar-gutten Martin. Mot spillets gang scoret han kampens første mål i overtall. Etter det fikk gjestene litt vind i seila, før SIL tok over igjen. Målene lot imidlertid vente på seg også i denne perioden.

Så løsnet det. Litt.

Seks minutter ut i tredje kom endelig målet for Storhamar. Et skudd fra Adrian Saxrud Danielsen ble styrt inn av Simen André Edvardsen. Etter litt videotitting ble det også offisielt godkjent. Lillehammer fikk en god mulighet til å ta ledelsen på ny i fem mot tre, men klarte ikke å overliste Markus Stensrud i SIL-målet.

Fire minutter før slutt presenterte Jacob Berglund seg på ny for Hamar-publikummet. Han fikk en grei jobb med å sope inn en pasning fra Peter Quenneville i et aldeles tomt mål. Da gjensto det fire minutter og kampen kunne virke å være vunnet. Lillehammer ville det annerledes og fikk opp bra trøkk med målvakten ute. Arnestad var på jobb foran mål og satte inn 2-2 med 40 sekuner igjen.

Lagene gikk rett på straffer for å kåre en vinner og igjen var Edvardsen sentral. Av ti skyttere var han alene om å finne nettmaskene og sørget for hjemmeseier i første treningskamp.

Kampfakta:

Storhamar – Lillehammer 3-2 str. (0-0 0-1, 2-1, 1-0)
CC Amfi, 1247 tilsk.

1. periode:
Ingen scoringer

2. periode:
0-1 (33.40) Martin Gran (Nick Dineen) PP

3. periode:
1-1 (46.00) Simen André Edvardsen (Adrian Saxrud Danielsen, Andreas Dahl), 2-1 (56.11) Jacob Berglund (Peter Quenneville, Sander Vold Engebråten), 2-2 (59.20) Joachim E. Arnestad (Henrik Eriksson, Ståle Rønningen.

Straffer:
3-2 (60.00) Edvardsen

Skudd: 43-24 (14-9, 17-5, 11-10, 1-0)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Christian Persson
Utv. SIL 7 x 2 min., LIK 3 x 2 min.
Straffer: 1-0 (Mål: Edvardsen, Miss: Quenneville, Berglund, Dahl, Thoresen)

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.