Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Trym Gran klar for Storhamar

Storhamar Hockey har signert kontrakt med keeperen Trym Gran ut sesongen 24/25.

Trym Gran (21) er opprinnelig fra Sarpsborg og kommer til Storhamar etter nesten tre sesonger for Lillehammer IK. Målvakten står i år med 91,6% i redningsprosent og har imponert mellom stengene for Mjøsrivalene.

– En ung, spennende keeper 

Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg har følgende å si om nysigneringen:

– Trym er en ung, solid norsk keeper som allerede har vist at han holder et høyt nivå mellom stengene. Vi er svært godt fornøyd med at han har valgt å signere en lang avtale med Storhamar og gleder oss til å følge han i gult og blått fremover. 

Han fikk sin seniordebut for Sparta i sesongen 19-20 og spilte seks kamper før turen gikk videre til Lillehammer den påfølgende sesongen. Der ble det stadig mer istid og denne sesongen har han vært førstekeeper. Totalt står han med 60 kamper i Fjordkraftligaen og en total redningsprosent på 91,5.

Statistikken hans kan du se her

Les også sak hos Hamar Arbeiderblad (+)

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

En nøkkelkamp

Torsdag er det duket for toppkamp mot Stavanger som vil ha føringer på mangt og mye i sesongavslutningen. Bamsekamp er det også!

Les mer
Nyheter

Storseier til slutt!

Etter to slappe perioder eksploderte Storhamar i tredje periode. 1-1 ble til 6-2 da det ble ble fart på skøyter og pasninger igjen. Eks-lillehamring Jacob Lundell Noer gikk i bresjen med tre mål!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.