Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

TURNERING TIL HAMAR

Storhamar har i lengre tid arbeidet med å få på plass en turnering før seriestart, og vi kan med glede informere om at dette nå det nå blir en realitet.
Share on facebook
Share on twitter

Første  puckdropp vil bli tatt andre september. Det vil være en firelags turnering hvor vi vil møte Vålerenga, Stavanger og Lillehammer.

Patrick Thoresen Foto: Fredrik Hagen

Klubben gleder seg

Alle i klubben jobber nå hardt for å skape best mulige rammer rundt denne turneringen. Det er en målsetning å få satt opp et serveringstelt utenfor arena, med fasiliteter som er tilpasset en innholdsrik langhelg.

Mer informasjon kommer

Vi vil i løpet av sommeren komme med kampoppsett og mer informasjon. Sett allerede av dagene fra 2. til 5. september hvor vi sammen skaper gode opplevelser og magiske øyeblikk.

Eskil Bakke Olsen Foto: Fredrik Hagen

Strømmes live

Kampene vi alle elsker vil også sannsynligvis bli strømmet live, noe det jobbes med å få på plass i dag.

Vi vil vel alle helst at flest muilig kan komme på kampene men det vet vi ikke enda.

Eirik Salsten Foto: Fredrik Hagen

Vi bygger laget

Lagbygget går sin gang og vi nærmer oss en komplett tropp. Noen viktige brikker skal inn i troppen og jeg har tro på at vi skal stille tydelig styrket når serien starter i September. Vi har en ambisiøs tropp som vil mye med sporten, samtidig som vi fortsatt har en fin balanse når vi ser på alderssammensetningen.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Stisykkel-eldorado i Trysil 

Trysil har blitt en fantastisk sykkel-destinasjon. Med utallige muligheter av naturlige stier og løyper finnes det noe for alle og enhver, både voksne og barn. Om en aktiv sykkelsommer er målet i år er Trysil det perfekte stoppested.

Les mer

Alle nyheter

Klikk hjem

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.