Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Utrolig publikum

Anton Karlsson var god, og scoret et mål mot Vålerenga i den første semifinalen.

Anton Karlsson ble kåret til Storhamars bestemann i den første semifinalematchen mot Vålerenga.

-Fansen utrolig

– Gratulerer med seier, scoring og generelt bra spill. Hvordan vil du oppsummere matchen?

ANNONSE

– Jeg synes vi gjør en dårlig 1. periode. Vi slurver mye, og gir dem for mye i vår sone. I den første pausen snakket vi om at vi måtte gjøre ting enklere. Jeg synes det merkes på begge lag at det er noen dager siden siste kamp.

– Du scoret jo det viktige 1-1 målet, kan du beskrive den scoringen?

– Salsten er jo en mester til å få fram sånne pasninger, så jeg prøvde å gjøre meg fri, for da visste jeg at pasningen kom. Det var deilig å score foran den fantastiske fansen, smiler Karlsson.

Spår jevn serie

Karlsson har virkelig blomstret i sluttspillet, og bidratt med mange poeng, og også sugende taklinger.

– Er det bare noe vi på tribunen synes, eller takler du mer nå enn tidligere i sesongen?

– Tja, det vet jeg egentlig ikke, men det er viktig å få satt inn taklinger, for å gjøre motstanderen litt mør. Jeg må også skryte av den fysiske treningen vi har hatt med Zeta (Mikael Zettergren), den har hjulpet meg mye i hvert fall.

– Jeg ser for meg en jevn serie mot Vålerenga. Nå er det ny match om 2 dager, og den blir tøff den også. De har litt mindre bane enn oss, så da blir det enda mer taklinger. Jeg ser for meg at det kan bli 7 matcher, og at vår hjemmebanefordel til slutt vil bli avgjørende, avslutter Anton Karlsson.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.