Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Vant pris for bildet av Patrick Thoresen

Fotograf og samarbeidspartner av klubben Lars Martin Bøe vant prestisjefull pris for bildet av Storhamar-kapteinen.
Share on facebook
Share on twitter

Lars Martin Bøe startet sitt samarbeid med Storhamar i fjor og ville med en gang sette sitt preg med de stiliserte bildene av spillerene. Lars Martin er også kreativ fotograf for Storhamar Håndball og Elverum Håndball.

Fallin asleep av Lars Martin Bøe

Flere priser

Bildet av Patrick Thoresen fikk Bronsemedalje i Hedmark og Opplands fotograf-konkurranse samt hederlig omtale i landskonkurransen. 
 

– Det er noe ekstra utfordrende med hockey. Man skal gjenskape farten og råskapen som man ser på isen, og time øyeblikket hvor for eksempel energien i et skudd er på topp. Ellers synes jeg det var kult å få inn isen på Mjøsa med Skreia vagt synlig i snøføyka.

Bildet til venstre «Fallin asleep» fikk sølv i landskonkurransen.

 

 

Britannia Hotel

Bildet fra Britannia kalt «Same place new time» fikk Sølv i landskonkurransen i fotografi.
In action Foto: CoreCom

Kreativt miljø

Sammen med en rekke andre bidragsytere innen foto, tekst og film som bidrar til klubben på en rekke områder, håper Lars Martin på at det kan hjelpe klubben med å løfte frem samarbeidspartnere  og klubbens utrykk generelt. 

– Det er mange som bidrar og jeg ønsker at dette skal få en plass som passer med resten.

Ettertraktet fotograf

Anders Dahl Eriksen som jobber med film og markedsarbeid for klubben ønsket seg Lars Martin til å bidra til det kreative i klubben.

– Jeg har mast litt på Lars Martin om å bli med. Han har hele tiden hatt lyst til å bidra, men han jobbet allerede med både Storhamar – og Elverum Håndball så det krevde til overtalelse. Det er ganske mye jobb å lage individuelle bilder på dette nivået. Jeg vet det ligger mange timer bak dette arbeidet.

Lars Martin Øien Bøe

Fotograf & Retusjør

Lars Martin er utdannet fotograf ved Norges Kreative Fagskole og har i tillegg studert Film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Lars Martin har blitt premiert med hederlig omtale og diplomer i Norsk Fotografforbunds landskonkurranse i 2012, 2013 og 2014.

I perioden 2012 – 2016 har Lars Martin jobbet i det kreative teamet JH Studios som fotograf og studio manager. I 2012 gjorde Lars Martin en stor fotokampanje for den norske golfspilleren Suzann Pettersen. Han har jobbet tett med kunder som Norges skiskytterlandslag, XL-bygg og Sony Music.

Februar 2016 startet fotograf Lars Martin Bøe sitt eget firma. I dag har han egne lokaler sentralt på Hamar. 

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.