Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

Flere av Storhamars samarbeidspartnere har nå forlenget og noen nye er med på laget.
Share on facebook
Share on twitter

Helnor

Helnor er ny sponsor og ser mulighetene i vårt B2B nettverk, de blir å finne markert på isen i år.

Helnor er et innovativt selskap med fokus på å utvikle, produsere og selge gode løsninger og produkter. Et av markedsområdene våre er VA-bransjen hvor betjening og kontroll av alle typer vann har vært vår målsetning siden 1970.

Vi har siden vår første inspeksjonsluke ble utviklet i 1974, jobbet kontinuerlig med å tilby bygg og anleggsbransjen smarte løsninger for tilgang til installasjoner i vegg, himling, gulv eller andre steder. Helnor har i dag 16 dyktige ansatte og vår produksjon samt lager er lokalisert på Rudshøgda.  Se også www.helnor.no   

Minel

Minel Elmontasje er en etablert elektroinstallasjonsbedrift på Hamar. Selskapet ble etablert i 1991 av Arne Søberg under navnet Elmontasje Installasjon. Ved oppstart hadde selskapet seks ansatte. I 2005 skiftet selskapet navn til Elmontasje Hamar.

Minel Elmontasje er sponsor for Storhamar Hockey og Storhamar Håndball Elite. I fotballen er vi med og sponser både HamKam, Fart og Vang.

Minel Elmontasje støtter idretten på Hamar, og er med som sponsor for at barn og unge skal ha en arena hvor de kan utøve sine ferdigheter. Vi synes det er viktig å være en aktør som er med på å løfte idretten i Hamarregionen.

Lundsbakken Elektro

Lundsbakken Elektro har forlenget med Storhamar. Lundsbakken Elektro er en elektrobedrift som håndterer store og små oppdrag. Vi tar oppdrag for både privatkunder og næringsliv som f.eks. bolig, industri og næring.

Foto: SIL

Møller

Møller er forhandler av Volkswagen og Audi på Hamar og har nå forlenget avtalen.

– Vi er meget fornøyd med samarbeidet og B2B nettverket Sier Kjetil Bergersen.

Møller driver også med bruktbilsalg, dekkhotell, bilglass, EU-kontroll og service. Møller finner du på Gjerluvegen 1A i  Furnes

 

På Bildet: Lars Inge Slæperud, Ludvig Nervik og Kjetil Bergersen

Randi Stensby i Veksthuset på Hamar Foto: CoreCom

Veksthuset Personal 

Veksthuset Personal er med oss videre i år også. 

Veksthuset Personal er et personalselskap med bred kompetanse. Våre spesialiserte seniorrådgivere jobber for å styrke din verdiskaping gjennom våre HR tjenester, samtidig som vi bidrar til å sikre en meningsfull arbeidshverdag for mennesker.
Våre rådgivere har solid erfaring fra levering til ulike bransjer og stillinger. Vår erfaring gjør oss til trygge rådgivere, da vi har omfattende kunnskap om hvordan man kobler sammen bedriftens forventninger med den ansattes kompetanse.

Les mer om Veksthuset Personal her 

Foto: HBU

Hamar Bilutleie

Hamar Bilutleie har vært med oss lenge. De har utleiestasjoner på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Elverum, og leier ut personbiler, varebiler, lastebiler og minibusser. Hamar Bilutleie tilbyr dessuten limousine-kjøring og har en egen budtjeneste som utfører alle typer oppdrag. Hamar Bilutleie AS er agent for Hertz.

Foto: Skistar

Skistar Trysil

Trysil er Norges største skidestinasjon med 68 skibakker og 31 heiser, tre barneområder og flere Snow Parks. Trysil har flere populære feriehoteller samt store, moderne fjellhytter og leiligheter. De fleste ligger i umiddelbar nærhet av skibakker og heiser. Les mer om Skistar

Betong Øst

Betong Øst er en av de ledende produsentene av ferdigbetong i Norge, med sine 21 avdelinger i Viken, Innlandet og Trøndelag, ca 200 medarbeidere og 750 mill i omsetning. Vi er ikke som andre – vår betong er en merkevare. Betongserien DØNN er som støpt til alle formål. Les mer om Betong Øst

Trend Optikk

Trend Optikk forlenger avtalen med oss og ser frem til å følge med på sesongen. 


 

Obos Eiendomsmeglere

Obos Eiendomsmeglere Hamar har forlenget og blir å finne på tribunenunder årets sesong. 


 

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl har forlenget. Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Vårt sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter.


M Dobloug AS

M. Dobloug Entreprenørforretning AS ble etablert i 1949 og holder hus på Furnes, med Hedmark og nabofylkene som primærområder. Les mer om M Dobloug

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.