Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Vi fikk de til å skyte utenfra

Keeper Markus Stensrud leverte en ny solid kamp mellom stengene, men retter takken til forsvaret.

Unggutten Markus Stensrud har fått tillit bakerst hos Storhamar de siste kampene. I søndagens kamp mot Sparta skjøt gjestene totalt 26 skudd mot 18-åringen. Kun en puck måtte han se passere forbi seg, og det gjorde at den lokale juryen kåret ham til lagets bestemann.

Tør å spille forsvar

– Var det en vanskelig kamp å stå, dere hadde jo relativt god kontroll i 1. og 3. periode?

ANNONSE

– Det var noen situasjoner underveis som var litt vanskelige. Da Sparta presset som verst i 2. periode, synes jeg vi var flinke til å få de til å skyte utenfra. Det gjør jobben min mye lettere. Selv om ikke alt var perfekt, så synes jeg vi tør å spille forsvar i denne kampen.

Godt samarbeid

– Hva med den pucken du måtte slippe forbi deg i kveld?

– Det er alltid mulig å redde, men det var et par spillere som dekket meg, så jeg går ned litt for tidlig rett og slett.

– I og med at du har stått de siste kampene, føler du at du har tatt over rollen som førstekeeper?

– Jeg føler ikke at det er tydelig hvem som er første- og andrekeeper. Viktor og jeg jobber veldig bra sammen. Han er veldig flink til å hjelpe meg, og kommer med gode råd hvis jeg slipper inn mål. Det er ikke sånn at den av oss som ikke spiller, er  misunnelig på den andre, avslutter keepertalentet Markus Stensrud.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.