Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Vi har kontroll i 60 minutter

Trym Gran stengte buret, og holdt nullen i 5. semifinalematch mot Vålerenga.

Etter å ha sluppet inn 5 mål i forrige match mot Vålerenga, stengte Trym Gran buret, og holdt like godt nullen i 5. semifinalematch.

-Full kontroll

– Gratulerer med seier, og bestemannspremie. Hvordan vil du oppsummere matchen?

ANNONSE

– Jo, takk. Det var deilig med seier. I dag synes jeg vi har full kontroll i 60 minutter. Vi slipper ikke Vålerenga til mye i denne matchen her,  Vi spiller mye mer samlet enn vi gjorde i lørdagens oppgjør på Jordal, og de foran meg gjør en kjempejobb i dag.

– Hvorfor blir det sånn, har banestørrelsen så mye å si?

– Ja, det tror jeg. Vi er komfortable på stor bane, og Vålerenga er komfortabel på litt mindre bane. Ting går raskere på mindre bane, og da må man være litt mer på, enn på stor bane.

Varmt under maska

– Hvordan er det å spille for så stort publikum som det er på disse matchene?

– Nei, det er gøy det, men jeg merker at det blir varmere under maska med så mye folk. Jeg svetter enda mer enn til vanlig.

– Etter den andre pausa, kom du ut med maska til Markus Stensrud, hvorfor det?

– Det var en skrue som hadde hoppet av på min maske, så da ga jeg beskjed til Jostein (materialforvalter) om at han måtte få fikset det relativt kjapt, smiler Gran.

– Ny match igjen på onsdag, hvordan tror du den vil se ut?

– Det blir helt sikkert tøft igjen, men jeg håper vi klarer å vinne der inne, det hadde vært veldig gøy, avslutter Trym Gran.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.