Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Vi søker verter, billettkontrollører og kioskvakter!

Vi trenger flere frivillige i viktige roller rundt vårt arrangement. Er du den vi ser etter?

Det er mange roller som skal fylles for å få hjemmekampene våre til å gå rundt. Med et tilskuersnitt på over 3000 og enkeltkamper med opp mot og over 6000 tilskuere trenger vi også mange som kan sørge for at opplevelsen blir bra for de besøkende.

Per Christian Balke og Anders Dahl Eriksen i studio

Innholdsproduksjon

Nettsiden du leser nå har fått ett løft og vi er ute etter folk som ønsker å skrive saker som berører klubben. Du må beherske Norsk godt og du vil ble en del av et større team som bidrar på dette feltet. Vi er også ute etter etter personer med erfaring innen filmproduksjon. Det kan være for å produsere innslag til Storhamar Livestudio eller fungere som utegående reporter i forbindelse med kampavvikling.  

ANNONSE

 

Storhamars produksjon av kamp og det som hører med av medieproduksjon er har vokst seg for stor til å håndteres av den beskjedne staben av frivillige innen media. Blir du med på dette vil du høste nyttig erfaring, du vil få opplæring i håndtering av vår systemer og du vil nyte godene av å slippe inn på kamper og ikke minst jobbe med en gjeng som har det veldig gøy på jobb.

– Anders Dahl Eriksen Digitale medier

 

Livestudio

Satsingen på Storhamar Livestudio fortsetter og her er det mange roller som skal fylles. Vi er ute etter 2-4 personer som ønsker å bidra med den tekniske gjennomføringen av sendingen. Det betyr at man sitter med datamaskinen og styrer hele sendingens innslag, som grafikk, supring og reklameinnslag. Man sitter da i team sammen med den som styrer kamera og lyd. Der meste av grafikk, plakater og animasjoner som brukes er delvis produsert på forhånd.

 

Les også: Storhamar søker programleder

 

Vi trenger også assistenter som ikke nødvendigvis trenger ha medie- eller teknisk erfaring. Det kan dreie seg om følge gjester inn og påse at de er klare og informerte. 

Storhamar Livestudio redaksjon

Redaksjonen er de som legger føringer for hva livesendingen skal inneholde. Det kan være å plalegge hvilke gjester man skal invitere og kontakte disse, eller plalegge innslag og tema for sendingen. Sendingene preges av faste segmenter så man jobber innenfor noenlunde faste rammer. Det er dermed ikke en spesielt tidkrevende oppgave. Her ønsker vi personer med god hockey-kunnskap og oversikt over hele ligaen både sportslig og på historisk plan. De fleste møter foregår på teams og delvis i forbindelse med kamp. 

Vi trenger flere

Vi søker nå først og fremst etter folk som kan hjelpe oss på publikums-siden. Kampverter som hjelper folk med å finne setene sine og eventuelle spørsmål de måtte ha. VIP-verter som sørger for at alt ligger til rette på sponsortribuna med innslipp, servering osv. Billettkontrollører som ser opp at folk har aktivert billettene sine i appen og hjelper de som eventuelt måtte ha behov for det. Til sist trenger vi også kioskvakter. Kiosksalg er en viktig inntektskilde og med mange folk på tribuna trengs også mange hender i kioskene for å få tatt unna bestillinger slik at alle rekker å få det de skal ha i pausa. Stillingen innebærer å gjøre klart før kampene og sørge for at alt er på plass til innrykket.

Som frivillig i Storhamar blir man del av noe større. Man er med å bidra til magien som skjer i hallen. Man får tilgang til kamper og sosiale samlinger i forbindelse med kampavvikling, og av og til utenfor.

Vil du være med på laget? Kontakt oss på skjemaet du finner nederst på siden her!

Er dette deg?

Hva er vi ute etter?

Vi er ute etter flere personer som ønsker å bidra innen medieproduskjon hovedsaklig i forbindelse med kamp, men også noe utenom. 

Du må være tilgjengelig til å stille på de fleste hjemmekamper, som regel en time før kamp.

Kanskje du har erfaring fra Youtube, Photoshop, Sosiale medier eller drevet litt med kamera og film. 

Gjelder noe av dette deg?

  • Du kan litt om hockey eller medieproduksjon
  • Utadvendt og nysgjerrig 
  • Liker å jobbe i team og finne gode løsninger
  • Har erfaring med sosiale medier

Fyll inn skjema og send søknad

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Patrick Thorsen Foto: Lars Martin Bøe

Spille sluttspill

Selv om Patrick går løs på sin fjerde sesong tilbake i SIL har han bare fått spille ett sluttspill. Det var i 2019 og da ble han i tillegg skadet. I 2018 dro han til Russland igjen, mens de to siste har blitt tatt av pandemien. Å få med seg et skikkelig sluttspill er nok også en motivasjon i seg sjøl.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.