Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Viktig info fra SSU

Har du tenkt deg til bortekampene på Jordal med buss må du lese dette!
VIKTIG INFO OM PÅMELDING:
SSU disponerer hele felt 408. På dette feltet får man IKKE kjøpt plass i VIF sine kanaler, kun via link fra SSU. Man kan bestille billett der selv om man ikke er medlem i SSU så lenge man ønsker å stå og være med å lage litt liv 😊

Vi har derfor 2 påmeldingstyper:
Påmelding buss, kjøper billett selv (sitte):
Meld deg på denne om du ønsker sitteplass!
Melder du deg på denne så får du plass på bussen, men må kjøpe kampbilletten sjøl på VIF sine sider. Da kjøper du billett der du vil på sittetribunene, men skal du være i nærheten av bortesupportere så anbefaler vi felt 407 og 409. Det anbefales å bruke Storhamareffekter bare på felt 407, 408 og 409. Mer info om billetter kommer i bekreftelsesmail du får etter påmelding.

Påmelding buss og billett på aktivt ståfelt:
Meld deg på denne om du ønsker ståplass!
Melder du deg på denne så melder du deg på buss pluss at du får tilsendt link til aktivt ståfelt. Kampbilletter kjøpes da via denne linken og IKKE på VIF sine vanlige sider. Ikke stress om du ikke får linken med en gang. SSU disponerer alle plassene på dette feltet så vi har kontroll på antallet. NB! Det er IKKE sitteplasser på dette feltet, skal du sitte så velger du det andre alternativet.
Det vil være free seating på felt 408 selv om billettene er nummererte.

Bor du i Oslo/kjører selv og ønsker billett på felt 408, skriv inn kampanjekode «Billett» på påmeldingssiden, da vil du få opp et tredje alternativ hvor du kan melde på med bare billett og ikke buss og vil da få tilsendt billettlink på mail. NB! Meld på det antallet du skal kjøpe billett til slik at vi i SSU har kontroll på hvor mange billetter som er tilgjengelige.

Pris for buss:
150 kr. for medlem
200 kr. for ikke-medlem.

NB! Billettsalget på Jordal starter mandag kl. 09:00
SØRG FOR AT DU LEGGER INN RIKTIG MAILADRESSE I PÅMELDINGA SIDEN DU FÅR BEKREFTELSE/BUSSBILLETT/INFO PÅ DENNE.

Påmeldingen er bindende etter fristen for avmelding.

Avreise tirsdag: 16:30
Avreise lørdag: 13:30

Påmelding og mer info som vanlig på http://ssu.pameldinger.no

PÅMELDING KAN KUN GJØRES VIA DENNE LINKEN, VI TAR IKKE IMOT PÅMELDING PÅ MESSENGER, MAIL ETC.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.