Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Vil sikre semi-billetten

Torsdag kommer første mulighet til å sikre passasje til semifinale. Det kan, bør og skal gå med en ny seier i "Garasjen"

I tre kamper har Storhamar vist forskjellen på 2. og 8.-plass i serien på ypperlig, profesjonelt og solid vis. MS har kort sagt ikke fått en halvsjans til å stelle til noe en gang. Dette er jobben som må fortsettes og fullføres på torsdag for å kaste seg på første tilgjengelige semifinale-tog.

Jakter scoring

Tre kamper inn i serien har Storhamar fremdeles til gode å slippe inn mål. Det er smått sensasjonelt og et mål i seg selv å gjøre noe med for Manglerud-gutta. De kommer helt sikkert til å sette ressursene sine i det, men må samtidig holde igjen litt da Storhamar har brent de noe voldsomt på overganger. Igjen blir det å spille for æra for de grønne og gule.

Må holde standarden

Det er få, om noen som ser for seg et annet utfall enn en fjerde rake og rett til semifinale her. Det innebærer å holde trøkket oppe på et bra nivå og ikke droppe ned noen prosent slik at det blir unødvendig spennende. Forskjellen i kvalitet har vært såpass så langt at det ikke skal være nødvendig. Det har skjedd, men svært sjelden. Storhamar har fire rekker som har dundret på gjennom hele sluttspillet. Faktisk har førsterekka vært roligst i «matfatet», mens fjerderekka har vært blant de mest produktive. Det har holdt i massevis og bør holde også denne gangen.

Semiene kan bli klare

Litt overraskende kan samtlige kvartfinaler være avgjort allerede torsdag. I to av dem er det akkurat etter boka, i de to andre litt mer overraskende. Vålerenga kan reise til Asker og sikre billetten med en fjerde strake, mens Sparta kan feie Stjernen i Fredrikstad. Det siste er svært overraskende i en serie alle spådde ville bli svært jevn.

Har du lyst på en Oslo-tur er det plass på bussen til SSU. Om du ikke kan eller vil får du fremdeles med deg kampen på TV2 Play. Pucken slippes 19.00!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.