Presse og profil

Akkreditering | Grafisk profil

Presse

Akkreditering:
Vi har forhåndsakkreditering til alle våre arrangementer. Frist for akkreditering er 5 timer før kampstart ved å sende inn mail til presse@sil.no med navn, arbeidsgiver og rolle (foto eller skrivende presse). Vi godtar kun akkrediteringer fra arbeidende presse som skal levere nyheter, saker eller foto fra våre kamper, pressefolk som ikke er på jobb før/under/etter kampen løser billett som vanlig.

Ankomst:
Når du ankommer CC Amfi utdeles presseakkrediteringen i resepsjonen, inngang merket VIP mellom hallene. Pressefasilitetene finnes i hallens 4. etasje, trapp & heis finnes til venstre etter resepsjonen og billettkontrollen (merket VIP). Det er ingen parkering ved hallen resevert presse, så vi henviser til de vanlige parkeringsfasilitene rundt hallen. På kamper med stor pågang forbeholder vi oss retten til å begrense antall akkrediteringer pr media, og henvise plasser etter egen prioritering.

Pressetribune:
Hallens pressefasiliteter finnes i 4. etasje, og består av presserom, pluss plasser for skrivende presse og fotografer. På presserommet er det enkel servering i pausene, pluss kaffe/brus tilgjengelig også før kampstart. Lagoppstillinger, statistikk etc er tilgjengelig via våre presseverter. Det er WiFi-nettverk tilgjengelig for pressebruk.

Intervjuer i forbindelse med kamp:
Videointervjuer skal foregå foran GET-ligaens reklamevegg nede ved Storhamars garderobe. Andre intervjuer etter kamp foregår i samme område, og koodineres med team manager Thore Saxrud.

Andre pressehenvendelser:
For administrative spørsmål – Jostein Smeby (970 96 393)
Media / journalister og andre spørsmål – Mathias Saxrud (900 91 614)

Vi ønsker arbeidende presse velkommen på kamp!
Presseverter på kampdag: Øystein Stenberg (951 82 583) og Karoline Martinsen (936 170 26).

Tilbake til toppen

Grafisk profil

Alt du trenger å vite om vår grafiske profil finner du i profilhåndboka under. For ytterligere informasjon og for å få tilsendt logoer i ønsket format, kontakt Lars Nikolaisen på niko@sil.no eller telefon 976 70 893

profilhandbok-1
Klikk her for å starte nedlasting (2.64 MB)

Tilbake til toppen