Presse og profil

Akkreditering | Grafisk profil

Presse

Akkreditering:
Vi har før denne sesongen innført et nytt billettsystem, som er basert på en app som finnes til iPhone og Android. Appen heter SIL.  Ønsker du akkreditering til våre arrangementer må du ha denne appen innstallert på din telefon, og ha lagd deg en brukerkonto.  Skulle du av ulike årsaker ikke ha mulighet for å laste ned appen må du melde fra dette i din akkrediteringssøknad.

Vi har forhåndsakkreditering til alle våre arrangementer. Frist for akkreditering er 5 timer før kampstart. Vi godtar kun akkrediteringer fra arbeidende presse som skal levere nyheter, saker eller foto fra våre kamper, pressefolk som ikke er på jobb før/under/etter kampen løser billett som vanlig.

Du akkrediterer deg ved å sende en mail til presse@sil.no hvor du oppgir din oppdragsgiver, og om du er fotograf eller skrivende presse, samt ditt telefonnummer.
Når søknaden er godkjent vil du få en melding i appen om at du har blitt tildelt en akkreditering (billett). Du validerer denne billetten via resepsjonen, inngang mellom hallene merket VIP.

Ankomst:
Når du ankommer CC Amfi utdeles presseakkrediteringen i resepsjonen, inngang merket VIP mellom hallene. Pressefasilitetene finnes i hallens 4. etasje, trapp & heis finnes til venstre etter resepsjonen og billettkontrollen (merket VIP). Det er ingen parkering ved hallen resevert presse, så vi henviser til de vanlige parkeringsfasilitene rundt hallen. På kamper med stor pågang forbeholder vi oss retten til å begrense antall akkrediteringer pr media, og henvise plasser etter egen prioritering.

Pressetribune:
Hallens pressefasiliteter finnes i 4. etasje, og består av presserom, pluss plasser for skrivende presse og fotografer. På presserommet er det enkel servering i pausene, pluss kaffe/brus tilgjengelig også før kampstart. Lagoppstillinger, statistikk etc er tilgjengelig via våre presseverter. Det er WiFi-nettverk tilgjengelig for pressebruk.

Intervjuer i forbindelse med kamp:
Videointervjuer skal foregå foran GET-ligaens reklamevegg nede ved Storhamars garderobe. Andre intervjuer etter kamp foregår i samme område, og koodineres med manager Mathias Saxrud.

Pressehenvendelser:
Mathias Saxrud (900 91 614)

Vi ønsker arbeidende presse velkommen på kamp!
Presseverter på kampdag: Øystein Stenberg (951 82 583) og Karoline Martinsen (936 170 26).

Tilbake til toppen

Grafisk profil

For informasjon om vår grafiske profil og for å få tilsendt logoer i ønsket format, kontakt Lars Nikolaisen på niko@sil.no eller telefon 976 70 893

Tilbake til toppen