footer-logo

Nyheter

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les hele saken
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les hele saken
Nyheter

Perfekt respons!

Storhamar slo tilbake fra seks baklengs med nullen og sikret seg matchball i semifinalen. I hovedrollene var BBQ-rekka som lå bak samtlige tre mål og keeper Trym Gran som stengte buret!

Les hele saken
Nyheter

Kan feste grepet

Lørdag kan Storhamar for alvor ta kommandoen i serien. Om de skal raske med seg en seier fra Jordal Amfi må de imidlertid være med fra start og hele veien inn! (Foto: Trond Lillebo)

Les hele saken
Nyheter

Tilbake i førersetet

Etter atter en tett, intens og jevn forestilling dro Storhamar det lengste strået foran et fullsatt CC Amfi! Igjen ble det to mål i midtperioden som avgjorde. (Foto: Mikael Strøm-Pedersen)

Les hele saken

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.