footer-logo

Nyheter

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les hele saken
Nyheter

NY SEIER I ASKER?

Det er snart to år sida siste seier i Askerhallen og det begynner å haste om man skal rekke en triumf til i den gamle låven på Risenga.

Les hele saken
Nyheter

Perfekt avslutning

I en kamp hvor en god del lugget ble fikk Storhamar den perfekte avslutningen. Hovedrolleinnehaver i hverdagsdramaet: Sander Vold Engebråten som snudde kampen med to mål på de siste drøye tre minuttene!

Les hele saken
Nyheter

NYTT MÅLSHOW?

Så langt i sesongen har målene sittet løst i kampene til Storhamar og MS. Da skulle det vel være duket for nytt målshow når de to møtes i «Garasjen» på tirsdag. Eller?

Les hele saken
Nyheter

Herlig seier i merkelig kamp

Storhamar og Stavanger pleier å være e historie om få mål, mange taklinger og kontroversielle situasjoner. I dag var det helt motstatt: En snill kamp hvor målene bare rant inn. Storhamar samlet seg mesterlig etter en fryktelig start og vant til slutt 7-4 i en skikkelig publikumskamp! (Foto: Fredrik Hagen)

Les hele saken
Nyheter

Storhamar tapte målfesten

Ni mål og haugevis av sjanser begge veier. Ikke den hockeyen trenere elsker, men underholdende å se på. Lillehammer klarte å finne veien til nettmaskene en gang mer enn SIL og vant i grunn fortjent.

Les hele saken

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.