footer-logo

Nyheter

Artikkel

Storhamarfamilien

Når Martin Johnsen går på isen mot Stjernen søndag blir han tredje generasjon i familien med a-lagskamper for Storhamar hockey! Bestefar Bjørn og pappa Pål har gått opp vegen for den ferske seniordebutanten.

Les hele saken
Jobb i Storhamar

Ei uke igjen!

Om ei lita uke gjester Stjernen CC Amfi for første seriekamp i 23-24. Vi starter oppkjøringa med en titt på tidligere serieåpninger mot de røde fra Østfold!

Les hele saken
Nyheter

Dyret våknet i tide!

Det som lenge var en ganske trå affære fikk en pangavslutning da Storhamar fikk fart på greiene de siste fem minuttene. 1-3 ble til 4-3 i løpet tre og et halvt minutt med svært effektiv hockey!

Les hele saken
Nyheter

Endelig hjemme!

Torsdag blir det endelig mulighet til å se gutta i aksjon på egen is. Da kommer Lillehammer på besøk til CC Amfi!

Les hele saken
Nyheter

Seier på Jar!

Samuel Solem satte punktum for en tett og jevn match i Bærum. Storhamar vant det første stormøtet mot VIF med 4-3 etter overtid. Axel Sandnes scoret i forøvrig i seniordebuten!

Les hele saken
Nyheter

Nye tak tirsdag

Tirsdag er det klart for kamp igjen for Martin Rønnild og resten av Storhamar-gutta. Da er Vålerenga vertskap i Jar Isforum!

Les hele saken

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.