footer-logo

Nyheter

Nyheter

MJØSDERBY NESTE

Seriestarten er fordøyd og det ei heftig uke med tett program starter i morgen. Mjøsderbyet i Eidsiva Arena starter en periode med fem kamper på ei drøy uke.

Les hele saken
Nyheter

Tre poeng i debuten

Storhamar gjorde det vanskelig for seg sjøl, men tok likevel tre poeng i premieren mot Ringerike. Over og undertalls-spillet vant dagen.

Les hele saken
Nyheter

KLART FOR SERIESTART!

Lørdag klokka 15 slippes endelig pucken for Fjordkraftligaen sesongen 2021-22. Ringerike gjester CC Amfi og det kan, tross tabelltipset, bli ganske spennende.

Les hele saken
Artikkel

Regeloppdateringer

Det har kommet en del regeloppdateringer i løpet av sommeren. Her har vi samlet de viktigste endringene du vil legge merke til kommende sesong.

Les hele saken
Nyheter

Surt tap, men framgang

Storhamar leverte sin beste kamp for turneringa og snudde 0-2 til 4-2. I tredje periode tok imidlertid kreftene slutt og Lillehammer avgjorde til slutt i sudden death.

Les hele saken
Nyheter

Finaledag

I dag avgjøres Pre Season Trophy. Stavanger og Vålerenga spiller om turneringsseieren klokka 12, mens Storhamar skal ut i mjøsderby i kampen om tredjeplass klokka 17.

Les hele saken
Nyheter

Tap også mot VIF

Storhamar gikk på et nytt, tungt tap i sin egen turnering. Denne gang ble VIF et par nummer for sterke, selv om spillet etterhvert var bedre enn resultatet skulle tilsi.

Les hele saken

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.