footer-logo

Nyheter

Nyheter

Det ville seg ikke

Storhamar reiste seg fra den vonde opplevelsen mandag og leverte bra på hjemmebane. Med bare ett mål ble det imidlertid vanskelig å vinne.

Les hele saken
Nyheter

Vi prøver igjen

Mandagens kamp er bare å glemme. Onsdag er det nye muligheter i et mætt fjøs for et lag som er fast bestemt på å slå tilbake.

Les hele saken
Nyheter

Gikk på en real smell

Et Storhamar-lag som var kraftig redusert av sjukdom fikk så hatten passet i den første finalen. Onsdag er det nye muligheter til å vise seg fra en bedre side.

Les hele saken
Nyheter

FINALEKLARE!

Storhamar kjempet og ofret seg mot et desperat Stjernen og tok seg til NM-finale nummer tre på rappen! Litt nerver ble det da 3-0 ble til 3-2, men det holdt helt inn! (Foto: Kjetil Vethe Olsen)

Les hele saken
Nyheter

Samme innsats igjen

Det ser veldig bra ut for Storhamars del foran den femte semifinalen fredag. Seier gir finalebillett, men det gjelder å være ydmyk, jobbe hardt og ikke la tanken om at det går greit snike seg inn.

Les hele saken
Nyheter

Femstjerners og smultring

Storhamar slo knallhardt tilbake etter tap på mandag. Etter en målløs førsteperiode banket de på med fem scoringer, mens Viktor Kokman holdt nullen i sin sluttspilldebut!

Les hele saken

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.