footer-logo

Nyheter

Nyheter

Det ble badevær

Obs-varselet ble tidlig avlyst og i stedet ble solskinn og glede på Løkka. Storhamar sprudlet og ga seg ikke før det sto 10-0! (Foto: Mikael Strøm-Pedersen)

Les hele saken
Nyheter

Obs-varsel på Løkka

Torsdag tar Storhamar turen til Grünerløkka. Der må de være forberedt på å møte et hjemmelag som er i ferd med å få orden på greiene.

Les hele saken
Nyheter

Krydret en grå kamp

Petter Birkheim Andersen scoret sitt første på lekkert vis, mens firmaet Salsten og Thoresen tryllet inn en praktscoring. Det ble krydderet i en ganske hverdagslig tirsdagskamp.

Les hele saken
Nyheter

Ikke bekymret

Petter Thoresen var skuffet etter at han måtte se at Stavanger Oilers stakk av med alle tre poengene i lørdagens match.  Litt tamme – Hvordan

Les hele saken
Nyheter

Knekt i undertall

Storhamar ble hardt straffet for utvisninger mot Oilers. Fire undertall endte i tre mål mot og da ble det vanskelig å få med seg noe fra kampen.

Les hele saken
Nyheter

Våknet i tide

Storhamar stanget mot muren i 50 minutter før de fant veien. Da ble 0-2 til 2-2. Et herlig punktum fra Andreas Hjelm skaffet seieren i overtid!

Les hele saken

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.